BON AGAPI

Το αρνάκι της Επανάστασης

Φέτος γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση μαγειρεύοντας το πασχαλινό αρνάκι με μία συνταγή που τιμά τους συμμάχους μας.

Την Παρασκευή έχουμε ψάρι

Με αφορμή τη γαλλική συνήθεια της ψαροφαγίας τις Παρασκευές, η Αγάπη μάς δείχνει μια ασυνήθιστη, αλλά πολύ νόστιμη, συνταγή για σαλάχι.

Η σκορδόσουπα της Julia Child

Πώς μια φτωχική σούπα μεταμορφώνεται σε εκλεκτό έδεσμα.

Πατάτα η επαναστατική - Μέρος Δ΄

Η εποποιία της πατάτας συνεχίζεται με τον επαναστατικό πουρέ του μεγάλου σεφ της γαλλικής γαστρονομίας, Joël Robuchon.

Οι (πανεύκολες) τάρτες της άνοιξης

Οι τάρτες της άνοιξης είναι όμορφες, νόστιμες, μοσχοβολιστές, καλόβολες, γίνονται στο πι και φι και μας αφήνουν πολύτιμο ελεύθερο χρόνο για βόλτες.

Ο χαρακτήρας της... σπανακόπιτας

Η Αγάπη φτιάχνει μια λιμπιστική σπανακόπιτα την αναλύει και αποδεικνύει πως και τα φαγητά έχουν τον χαρακτήρα τους!

Ζήτω το 2021 και Happy New Brunch!

Αφού καταραστούμε για άλλη μια φορά το 2020, υποδεχόμαστε το 2021 με αισιοδοξία και απολαμβάνουμε ένα χαρούμενο brunch.

Καλά Χριστούγεννα και... merry cheese and wine!

Αυτά τα Χριστούγεννα περνάμε νόστιμες βραδιές με μοναδικά γαλλικά τυριά και κορυφαία ελληνικά κρασιά σε τρεις απίθανους  συνδυασμούς. Εις υγείαν!

Ζαχαροπλάστες από την κούνια!

Η Αγάπη μάς δείχνει πέντε γλυκά για να μπούμε στην κουζίνα με τα παιδιά μας και να αντέξουμε λίγο ακόμα την παρατεταμένη καραντίνα.

Όνειρο εξωτικής θερινής νυκτός

Ένα κέικ με ρούμι και βανίλια είναι ό, τι πρέπει για να  καλοπιάσουμε τον Μάρτιο και να πλησιάσουμε το όνειρο της ελευθερίας. Αμήν!

Έρχεται βροχή έρχεται μπόρα

Η Αγάπη συμβουλεύτηκε τις προβλέψεις της ΕΜΥ και ετοίμασε τρεις πανεύκολες χειμωνιάτικες σούπες, πιο θερμαντικές κι από το καλοριφέρ!

Ένας πρίγκιπας, μια ιστορία και μία συνταγή

Η Αγάπη μάς συστήνει τον Πρίγκιπα της Γαλλικής Γαστρονομίας και φτιάχνει ένα πριγκιπικό, αλλά πανεύκολο, φθινοπωρινό γλυκό με δαμάσκηνα και μούρα

Πλιγούρι: Από τη λήθη στην αποθέωση

Η Αγάπη φτιάχνει μια μοσχοβολιστή σαλάτα με πλιγούρι, βότανα και μπαχαρικά και αποθεώνει το επί σειρά ετών υποτιμημένο δημητριακό.

Ροβίτσα η Καλαματιανή

Με ένα σχεδόν άγνωστο όσπριο από την Καλαμάτα φτιάχνουμε ένα ορεκτικό που μας πάει στον Λίβανο κι ένα κάρυ που μας ταξιδεύει στην Ταϋλάνδη.

Από τη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα με αγάπη

Μάθετε τα πάντα για τα βραβεία της διοργάνωσης Specialist Awards 2021 που με εγκυρότητα, συνέπεια και διαφάνεια τιμά τους Έλληνες παραγωγούς.

Μαγειρική σονάτα για τέσσερα χέρια

Πώς ένα webinar μαγειρικής από δύο καταξιωμένους σεφ μετατρέπεται σε μάθημα ζωής.

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να συνεχίσουμε επειδή δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω."

Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, Σκωτσέζος συγγραφέας

  • 1929 - Λαμβάνει χώρα στο Χόλυγουντ η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2