Η La Roche-Posay αποκαλύπτει τη θεραπευτική δύναμη του αγγίγματος

Η La Roche-Posay αποκαλύπτει τη θεραπευτική δύναμη του αγγίγματος

Είναι κάποιες μάχες που δεν τις περιμένουμε και τελικά γίνονται η καθημερινότητά μας. Δίπλα μας σε αυτή τη μάχη, είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μας. Το άγγιγμά τους μπορεί να έχει θεραπευτική δύναμη. 

Το πρώτο Flagship Store της Mat Fashion στην Ερμού

Τις πόρτες του άνοιξε πριν λίγες ημέρες το πρώτο Flagship Store της Mat Fashion στην καρδιά της Αθήνας, Ερμού 74, με ένα νέο premium store concept, βασισμένο στα νέα διεθνή πρότυπα της εταιρείας.

Στο λαμπερό event ομορφιάς της Natura Siberica

Σε μία μεγάλη γιορτή με θεαματική συμμετοχή επισκεπτών, εξελίχθηκε το πολυαναμενόμενο event ομορφιάς και φροντίδας που συνδιοργάνωσαν η Natura Siberica και tofarmakeiomou.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου!

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles (Los Angeles Greek Film Festival - LAGFF), το ετήσιο φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου στην καρδιά του Los Angeles που εδώ και 16 χρόνια παρουσιάζει νέα έργα Ελλήνων κινηματογραφιστών παγκοσμίως, πρόκειται να επεκτείνει την αποστολή του και το εύρος δράσης του από τις αρχές του 2023 με μια φιλόδοξη ατζέντα στο πλαίσιο του προγράμματος «Global Greek Film Initiative» (GGFI).

Διαμονή 5 αστέρων στη μαγευτική Φλώρινα, στο THE LYNX MOUNTAIN RESORT

Το THE LYNX MOUNTAIN RESORT είναι το μοναδικό πεντάστερο resort της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο mountain resort στην καρδιά της φύσης, με φόντο τα καταπράσινα δάση & τα βουνά μιας περιοχής που, επάξια, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδος.

Στο λαμπερό πάρτι της Envie Shoes

Με ένα μεγάλο πάρτι, η Envie Shoes γιόρτασε στο Balthazar τα 50 χρόνια οικογενειακής παράδοσης και καινοτομίας στο χώρο της υπόδησης, που την έχουν χρίσει ως μια από τις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Εργαζόμενοι της L’Oréal Hellas σε συνεργασία με την All For Blue πραγματοποίησαν εθελοντικά παράκτιο καθαρισμό παραλίας στο Πόρτο Ράφτη

Mία ομάδα 34 εργαζομένων-εθελοντών του Τομέα Προϊόντων Ευρείας κατανάλωσης της L’Oréal Hellas σε συνεργασία με την περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΑΜΚΕ) ALL FOR BLUE, πραγματοποίησαν παράκτιο καθαρισμό στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη, με στόχο να την απαλλάξουν από απόβλητα και απορρίμματα.

v