Γαλοτύρι Ηπείρου: Ένας θησαυρός της ελληνικής γαστρονομίας
Κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις με το φημισμένο γαλοτύρι Ηπείρου γιατί είναι να μην ξέρεις την ιστορία ενός εκ των κορυφαίων τυριών που παράγει η χώρα.
Κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις με το φημισμένο γαλοτύρι Ηπείρου γιατί είναι να μην ξέρεις την ιστορία ενός εκ των κορυφαίων τυριών που παράγει η χώρα.
Η λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου μάς κερνά το περίφημο «ελληνικό χαβιάρι», ξυπνώντας οργασμικές γαστρονομικές εκρήξεις στον ουρανίσκο όσων το δοκιμάσουν.