Στο Γίδι γιορτάζουμε τη χρυσή εποχή της προβατίνας
Το Γίδι αποθεώνει στο μενού την προβατίνα κι εμείς του χρωστάγαμε καιρό μια επίσκεψη για να δοκιμάσουμε τα εκλεκτά κοψίδια της αγαπημένης χασαποταβέρνας.
Το Γίδι αποθεώνει στο μενού την προβατίνα κι εμείς του χρωστάγαμε καιρό μια επίσκεψη για να δοκιμάσουμε τα εκλεκτά κοψίδια της αγαπημένης χασαποταβέρνας.
Την είδαμε γκουρμέ και fine dining και πήγαμε τρέχοντας σε δύο από τις πιο χοτ γαστρονομικές πιάτσες της πρωτεύουσας για να φάμε κάπου καλά στα σίγουρα.