
Τα καλύτερα ψάρια για διατροφή: Ποια να επιλέξεις και γιατί;
Μπακαλιάρος ή τόνος; Σολομός ή γαύρος; Τσιπούρα ή λαβράκι; Στου γυαλού τα βοτσαλάκια καθόμαστε και συγκρίνουμε τη διατροφική αξία των πιο δημοφιλών «ψαρομεζέδων».
Μπακαλιάρος ή τόνος; Σολομός ή γαύρος; Τσιπούρα ή λαβράκι; Στου γυαλού τα βοτσαλάκια καθόμαστε και συγκρίνουμε τη διατροφική αξία των πιο δημοφιλών «ψαρομεζέδων».
Το κόκκινο κρέας προσφέρει πρωτεΐνη, σίδηρο και βιταμίνη Β12. Μάθε ποια είναι τα οφέλη του για υγεία και μυϊκή ανάπτυξη, αλλά και τι πρέπει να αποφεύγεις.