Πώς να κακομάθεις τον εαυτό σου στο σπίτι

Θα μας πεις ότι σε κακομαθαίνουμε, όμως η καραντίνα είναι η κατάλληλη αφορμή για να κάνεις ένα ή και περισσότερα δώρα στον εαυτό σου.
Πώς να κακομάθεις τον εαυτό σου στο σπίτι

Έξω δεν βγαίνεις, ταξίδια δεν πας, για μασάζ ούτε λόγος και γενικά βλέπεις ότι παραμελείς το σώμα και την ψυχούλα σου. Μήπως πρέπει λίγο να σε κακομάθουμε;

Πρέπει. Όχι τίποτα άλλο, αν δεν περάσεις και λίγο όμορφα κάνοντας πλήρως απενοχοποιημένα κάποια πράγματα για σένα, τότε ζήτω που κάηκες.

Δες λοιπόν μερικές ιδέες για να κακομάθεις εαυτόν στους τέσσερις τοίχους.

Αγόρασε μια κονσόλα και ανακάλυψε τον μαγικό κόσμο του gaming. Ή αν έχεις υπολογιστή που το «σηκώνει», κατέβασε κάποιο online παιχνίδι για να παίξεις παρέα με φίλους σου.

 

Δες εδώ: Τέλεια online παιχνίδια για να λιώσεις στην καραντίνα

 

Γράψου συνδρομητής σε μια streaming πλατφόρμα ή σε κάποιο κανάλι με αθλήματα για να βλέπεις αγώνες. 

Δες εδώ: Τι γίνεται με όλες αυτές τις συνδρομητικές πλατφόρμες;

Πάρε μια ψησταριά και επένδυσε να μάθεις τις τεχνικές του ψησίματος, για να απολαμβάνεις τις πιο ζουμερές μπριζόλες της ζωής σου – μόνος ή με φίλους, όταν με το καλό καταφέρεις να τους δεις. 

Δες εδώ: Οι καλύτερες ψησταριές έως 200€ και εδώ: Συμβουλές για καλύτερο ψήσιμο

Στόκαρε τα ράφια σου με μπίρες και αλκοόλ, ιδανικά εκλεκτής ποιότητας και δώσε στον εαυτό σου το ελεύθερο να μεθύσει όπως πρέπει δίπλα στο τζάκι, αν έχεις. Πάρε και ένα πούρο – γιατί όχι; 

Δες εδώ: Από πού θα παραγγείλεις αλκοόλ για το σπίτι



Περιποιήσου το σώμα σου όμως του αξίζει. Πάρε αιθέρια έλαια και κάνε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο συνοδεία αρωματικών κεριών, βάλε μια μάσκα μαλλιών (αν έχεις), ένα scrub προσώπου ή σώματος, μια μάσκα προσώπου. Δεν έχει σημασία αν θα βγεις από το σπίτι, η αίσθηση μετράει. 

Δες εδώ: Σπιτικές μάσκες προσώπου: Εύκολες συνταγές για λάμψη

 

Φτιάξε ένα γλυκό, λαχταριστό, αχνιστό ρόφημα σοκολάτας, σε διάφορες παραλλαγές που σου έχουμε εδώ

Κάνε γυμναστική, γιατί όπως και να το κάνουμε το να δείχνεις ωραίος/α γυμνός/η είναι τέλειο και για εσένα και για εκείνους που σε ενδιαφέρουν.

Κανόνισε βραδιές ταινιών ή σειρών με το έτερον ήμισυ ή με κάποιον κοντινό φίλο. Δεν έχεις τίποτα από τα δύο; Δεν πειράζει, υπάρχουν και τα Watch Parties για να βλέπετε μαζί ταινίες/σειρές εξ αποστάσεως. 

Κάνε Skype Meetings με την παρέα που βγαίνατε τα Παρασκευοσάββατα για μπαρότσαρκα και δοκιμάστε να κάνετε κάτι αντίστοιχο, χωρίς το μπαρ και χωρίς την τσάρκα, μόνο με το αλκοόλ.

 

Ξεκίνα μόνος σου ή με φίλους (βλ. παραπάνω) έναν μαραθώνιο με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες για να μπεις στο κλίμα των (περίεργων) φετινών γιορτών. Δες εδώ μερικές ιδέες.

Βρες ένα οnline course σε θεματική που σε ενδιαφέρει για να εξελίξεις το αντικείμενό σου ή να εντρυφήσεις σε κάποιο άλλο. Δες εδώ μερικές πλατφόρμες για να ξεκινήσεις το ψάξιμο. 

Παράγγειλε από ένα σούπερ- ντούπερ γκουρμέ ντελίβερι και απόλαυσέ το στη θαλπωρή της καναπεδάρας σου συντροφιά με ένα ωραίο και ψαγμένο κρασί. Δεν έχεις λεφτά; Κανένα πρόβλημα: πιτόγυρο και μπίρα είναι μια χαρούλα.

Είσαι ελεύθερος/η; Γράψου σε dating site (Tinder, Grindr και δε συμμαζεύεται) και ξεκίνα να ψάχνεις σύντροφο. Όχι απαραίτητα για σχέση. Wink wink.

Είσαι σε σχέση; Πιθανώς στην καραντίνα να έχετε βαρεθεί λιγάκι το σεξ ή να μην κάνετε καθόλου. Ώρα να πειραματιστείς λοιπόν. Δοκιμάστε νέες στάσεις, νέες φαντασιώσεις ή νέα σεξ toys.  

Είσαι δεν είσαι σε σχέση, ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου ή πάρε καινούργια εσώρουχα. Φήμες λένε ότι προσφέρουν +30% αυτοπεποίθηση όταν τα φοράς – ακόμα και στο σπίτι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v