Τέλειοι κινηματογραφικοί γρίφοι για την καραντίνα σου

Έχεις άφθονο ελεύθερο χρόνο και θέλεις να ακονίσεις το μυαλό σου; Έχουμε 6 απολαυστικούς γρίφους για σινεφίλ, ό,τι πρέπει για τις μέρες του λοκντάουν.
Τέλειοι κινηματογραφικοί γρίφοι για την καραντίνα σου
Η μετεξέλιξη του «βρείτε τις 10 διαφορές» που κυκλώναμε με μολύβι στα παιδικά περιοδικά, οι σινε-γρίφοι που κατέκλυσαν πριν από λίγο καιρό τα social media γιατί ο μισός πλανήτης ήταν βαριεστημένος στην τοποθεσία σπίτι του, είναι ό,τι πρέπει για να ακονίσεις το μυαλό ή την παρατηρητικότητά σου σε μέρες σαν κι αυτές. Κάνε κλικ και… καλά ξεμπερδέματα.

Σε αυτήν την εικόνα κρύβονται 21 ρομαντικές κομεντί. Μπορείς να τις βρεις όλες σε λιγότερα από 5 λεπτά; Βάλε χρονόμετρο και ξεκίνα. Απαντήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας.

Άλλος ένας κλασικός σινεφίλ γρίφος, εδώ. Αυτή τη φορά, καλείσαι να βρεις 40 ολόκληρες ταινίες τρόμου και θρίλερ. Απαντήσεις (πού αλλού;) στα σχόλια.

Κι εδώ έχουμε ποπ ταινίες (τι εννοούμε ποπ ταινίες; Θα καταλάβεις μόλις δεις την εικόνα) 25 τον αριθμό, με τις απαντήσεις ένα σκρολ μακριά.

Αυτός εδώ ο γρίφος, ευγενική χορηγία της Sony Movies στο ίντερνετ, είναι ίσως ο δυσκολότερος απ’ όλους, καθότι οι περισσότερες αναφορές του δεν είναι προφανείς με την πρώτη ματιά. Σε προκαλεί, πάντως, να βρεις 30 κλασικές ταινίες.

Αυτός ο σινε-γρίφος με τον Τομ Χανκς είναι ίσως ο πιο δημοφιλής απ’ όλους, οπότε πιθανότατα τον έχεις δει. Έχεις καταφέρει όμως να βρεις και τις 27 ταινίες που απεικονίζει; 

Και τέλος, εδώ έχουμε ούτε λίγο ούτε πολύ 50 διαφορετικά blockbuster. Όταν αποφασίσεις να τα παρατήσεις, απαντήσεις εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v