Τέλεια online παιχνίδια για να λιώσεις στην καραντίνα

Δράση, σκέψη, στρατηγική και άφθονη ψυχαγωγία σε όποιο φύλο και αν ανήκεις μέσα από πέντε τίτλους που θα σε κρατήσουν απασχολημένο ώρες στην καραντίνα.
Τέλεια online παιχνίδια για να λιώσεις στην καραντίνα
Τι κάνεις τα βράδια της καραντίνας; Άλλοι λιώνουν στις σειρές, άλλοι στις ταινίες, εκατομμύρια όμως κόσμου βρίσκεται online και μάχεται σαν να μην υπάρχει αύριο.

Τα online παιχνίδια προφανώς και έχουν πάρει τα πάνω τους αυτήν την περίοδο και εμείς έχουμε να σου προτείνομε πέντε εξαιρετικούς και άκρως ψυχαγωγικούς τίτλους για να κατεβάσεις/παίξεις και να ξημεροβραδιαστείς.

Και όχι, δεν απευθύνονται μόνο σε αγοράκια.

Dragon Age: Inquisition

12€ από εδώ

Ο κόσμος της Thedas αναταράσσεται. Δράκοι σκορπούν τον τρόμο στο άλλοτε ήρεμο βασίλειο. Πόλεμος ξεσπά μεταξύ των μάγων και των τυραννικών Ναϊτών, ενώ τα έθνη στρέφονται το ένα στο άλλο. Εσύ και η ομάδα σου πρέπει να επιβάλετε την τάξη, να ηγηθείτε της Ιεράς Εξέτασης και να κατατροπώσετε τους πράκτορες του χάους. Δράκοι, μάγοι, μάχες, τεράστιοι κόσμοι ανοιχτοί προς εξερεύνηση ξεδιπλώνονται μπροστά σου μέσα από co-op online σενάρια με πολλούς παίκτες αλλά και single player campaigns σε ένα επικό action role-playing game τρίτου προσώπου.

STAR WARS™: The Old Republic™

Δωρεάν για να παίξεις μόνος σου από εδώ, μέχρι να φτάσεις στο level 60, για να συνεχίσεις η συνδρομή είναι 12,99€ ανά μήνα

Η σειρά φαντασίας που γοητεύει όλα τα φύλα σε ένα online παιχνίδι στο οποίο θα βρεις όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες, πλάσματα και οχήματα των ταινιών. Μάθε να χρησιμοποιείς όλες τις πτυχές της «δύναμης», φτιάξε το δικό σου φωτόσπαθο και ξεχύσου για μάχες σε τοποθεσίες όπως ο Tatooine και ο πλανήτης των Wookiee, Kashyyyk σε αυτό το MMORPG παιχνίδι τρίτου προσώπου, που συγκεντρώνει πλήθη παιχτών από κάθε γωνιά του κόσμου. Το καλύτερο; Μπορείς να επιλέξεις όποια πλευρά θες – dark side ερχόμαστε!

Dead by Daylight

8€ από εδώ

Θες λίγο από θρίλερ τρόμου για την καραντίνα; Το Dead by Daylight παίρνει το concept των slasher films, όπου ένας άτρωτος δολοφόνος κυνηγά ανυπεράσπιστους νέους, και το μετατρέπει σε ένα διασκεδαστικό 4v1 multiplayer παιχνίδι τρίτου προσώπου. Παίξε ως ο δολοφόνος σε πρώτο πρόσωπο και σφάξ’ τους όλους, ή μπες στη θέση τους και προσπάθησε να επιβιώσεις ξεφεύγοντας. Οι πίστες είναι δεκάδες και μεταβαλλόμενες, και η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο.

Overwatch

12€ από εδώ 

Από την πολύπειρη Blizzard, δημιουργό των Starcraft, Warcraft, Diablo, Heroes of the Storm το Overwatch αποτελεί αναβίωση των κλασικών shooters πρώτου προσώπου με ήρωες, και εμπλουτίζεται συχνά με νέα περιεχόμενο, όπως χάρτες, χαρακτήρες, αντικείμενα, όπλα κ.α. Στο σενάριο του, συμμετέχεις σε επικές team based μάχες μαζί με άλλους παίκτες, στις οποίες οι νόμοι της Φυσικής κάμπτονται, το ίδιο και ο χωροχρόνος. Τεράστιο ρόστερ χαρακτήρων για να διαλέξεις, είτε παίζεις επιθετικά, είτε αμυντικά, είτε υποστηρικτικά πλάι σε άλλους και εγγυημένα ξέφρενη δράση πρώτου προσώπου που δεν γνωρίσει από φύλα.

Starcraft II: Legacy Of The Void 

Δωρεάν για single player μάχες, 20€ για την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού με multiplayer 

Η τρίτη και τελευταία επέκταση του StarCraft II είναι ίσως ένα από τα κορυφαία παιχνίδια Real Time Strategy που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, και ο ιδανικός τρόπος να μπεις εύκολα στον κόσμο του αρκετά πολύπλοκου αυτού παιχνιδιού. Τα εφέ είναι εντυπωσιακά, οι συνεργατικές online μάχες φτιαγμένες έτσι ώστε να μην ταλαιπωρήσουν τον αρχάριο, ενώ το single player κομμάτι θα σε κρατήσει απασχολημένο για πολύ-πολύ καιρό μέχρι να το τερματίσεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v