Ναι, μπορείς να δεις σειρές online με την παρέα σου!

Θες να δεις δεις σειρές/ ταινίες με την παρέα σε πλήρη συγχρονισμό, με δυνατότητα παράλληλου τσαταρίσματος; Καλωσόρισες στην εποχή των Watch Parties.
Ναι, μπορείς να δεις σειρές online με την παρέα σου!
Όσες ταινίες/σειρές και να δεις μόνος σου, η ομαδική παρακολούθηση έχει άλλη γοητεία. Και ναι, μπορεί οι φίλοι σου να μην δύνανται πλέον να έρθουν σπίτι γιατί τα 300 είναι πολλά, όμως η τεχνολογία εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής.

Τι έκανες μέχρι πρότινος αν ήθελες να δεις κάτι μαζί τους online; Στέλνατε μηνύματα τύπου «μπες και πάτα το play τώρα;». Ωραία, ξέχνα τα αυτά, πλέον μπορείς να δεις σε πλήρη συγχρονισμό με την παρέα ταινίες και σειρές μέσω του browser σου με ακρίβεια δευτερολέπτου, να πατήσεις οποιαδήποτε στιγμή παύση για να πας τουαλέτα και να τσατάρεις σαν να ήταν εκεί μαζί σου. Ή ακόμα και να στείλεις ηχητικά μηνύματα.

ΤΖΑΜΑΟΥΑ;

Τώρα το πώς θα το κάνεις είναι σχετικά εύκολο. Αρχικά, θα πρέπει να έχεις τόσο εσύ όσο και οι φίλοι σου συνδρομή σε κάποια streaming υπηρεσία (Netflix, HBO, Amazon Prime, Apple TV κτλ.). Έπειτα θα πρέπει να κατεβάσεις ένα extension για τον browser σου (λινκ παρακάτω), ο οποίος θα σου επιτρέψει να μοιραστείς την σειρά/ταινία που βλέπεις σε άμεσο χρόνο με την παρέα σου.

Από τη στιγμή που θα τον κατεβάσεις/ εγκαταστήσεις δωρεάν, κάθε φορά που θα ανοίγεις μια streaming πλατφόρμα και θα παίζεις μια ταινία, θα κάνεις κλικ στο extension πάνω δεξιά στο παράθυρο του browser και θα στέλνεις στους φίλους σου το link που θα εμφανίζεται εκεί. Αυτό ήταν. Από τη στιγμή που θα μπουν, θα μπορείτε να σχολιάζετε τις σκηνές, αλλά και να πατάτε pause για να ξαναγεμίσετε το μπολ με τα ποπ κορν ή να παραλάβετε το delivery που μόλις έσκασε.

Κάποια από αυτά τα extension είναι τα εξής:

* Teleparty – υποστηρίζει Netflix, HBO 

* TwoSeven – υποστηρίζει Netflix, Amazon και ΗΒΟ καθώς και βιντεοκλήσεις, κατά τη διάρκεια της κοινής προβολής

* YouTube Party – υποστηρίζει κοινή προβολή για Youtube βίντεο αλλά και ταινίες που στρημάρουν μέσω του Youtube 

* Prime Party – κοινή προβολή για τις ταινίες του Amazon Prime, κλικ εδώ για να δεις ποιες έχουν ελληνικούς υπότιτλους   

* Watch Party- υποστηρίζει Netflix, Youtube, Google Movies, Prime και Apple TV, καθώς και φωνητικά μηνύματα 

Τώρα αν ψάχνεις τι σειρές/ ταινίες να δείτε με την παρέα, σου έχουμε άφθονες επιλογές. Δες εδώ εδώ, εδώ και εδώ για σειρές και εδώ για ταινίες που αξίζουν στο Netflix.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v