Οι καλύτερες ψησταριές έως 200€

Θες να ψήσεις τις μπριζόλες σου, αλλά το μπάτζετ σου είναι περιορισμένο; Με αυτές τις ψησταριές με υγραέριο ή κάρβουνο θα κάνεις τιμιότατα την ψηστο-δουλειά σου.
Οι καλύτερες ψησταριές έως 200€
Όσο ο καιρός ακόμα το επιτρέπει, ένα βραδινό ή μεσημεριανό μπάρμπεκιου με την παρέα είναι η χαρά της καλοκαιρινής ζωής. Μπριζολίδια στη σχάρα, μπύρες ανά χείρας και καλή καρδιά. Πού θα ψήσεις όμως; Και πόσα θα χρειαστείς για μια ψησταριά;

Αν το μπάτζετ σου είναι περιορισμένο, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο οικονομικές ψησταριές. Γενικά, ο μέσος όρος αγοράς μιας καλής ψησταριάς είναι 300 με 400 ευρώ.

Bormann BBQ3000 015406

179€ από εδώ

Ψησταριά υγραερίου με 3 καυστήρες 3,6kW, πλαϊνά ράφια, μαντεμένια σχάρα διαστάσεων 60Χ45 εκ., ρόδες μεταφοράς, λαμαρίνα για τα λίπη, θερμόμετρο ΙΝΟΧ και διακόπτες με αυτόματη ανάφλεξη.

Unimac Basic

159€ από εδώ

Ψησταριά υγραερίου με 2 καυστήρες ΙΝΟΧ 3kw έκαστος, και αυτόματη ηλεκτρική ανάφλεξη. Διαθέτει σχάρα από μαντέμι εμαγιέ, θερμόμετρο ΙΝΟΧ, καπάκι με λαβή, πλαϊνά ράφια εργασίας, συλλέκτη για τα λίπη και ρόδες μεταφοράς. Η επιφάνεια ψησίματος είναι 48Χ42 εκ.

Campingaz Xpert 100 L

159 από εδώ

Ψησταριά υγραερίου με 2 καυστήρες από επινικελωμένο ατσάλι συνολικής ισχύος 7,1 kW, πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη και ανθεκτικό χαλύβδινο καρότσι με 2 ρόδες. Διαθέτει 2 ανακλινόμενα πλαϊνά τραπεζάκια και επιφάνεια ψησίματος 44,5 x 34,5 εκ.

Thermogatz GS Grill Lite 3 03.313.201

184€ από εδώ

Διαθέτει 3 καυστήρες από ανοξείδωτο χάλυβα 3kW ο καθένας, σχάρα εμαγιέ, αυτόματη ανάφλεξη, θερμόμετρο ΙΝΟΧ, πλαϊνά ράφια εργασίας, καπάκι με ανοξείδωτη λαβή και επιφάνεια ψησίματος 60 Χ 42 εκ. Μπόνους που εκτιμάται, το ενσωματωμένο ανοιχτήρι μπύρας. 

Pitsilos Ψησταριά Μεταλλική με Καπάκι BBQ 800

64€ από εδώ

Ψησταριά κάρβουνου, κατασκευασμένη να κρατάει ζωντανή την θράκα με τρύπες που την τροφοδοτούν με φρέσκο αέρα. Διαθέτει μεταλλικό καπάκι που γίνεται πλάτη, πλαϊνά στηρίγματα για σούβλες, ανοξείδωτη σχάρα 75×35 εκ. και ανοιχτήρι μπύρας.

Bormann BBQ1010

99€ από εδώ

Ψησταριά κάρβουνου στρογγυλή με καπάκι τύπου kettle, ενσωματωμένο θερμόμετρο για καλύτερο έλεγχο της θερμοκρασίας ψησίματος, δύο πλαϊνά μεταλλικά ράφια και ένα μεγάλο στο κάτω μέρος. Διαθέτει κάδο περισυλλογής στάχτης, ρόδες για μεταφορά και λαβές από βακελίτη ανθεκτικές στη θερμοκρασία. Διαστάσεις σχάρας: 54 εκ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v