6 δονητές για κάθε γούστο και επίπεδο

Δεν υπάρχει κάποιος δονητής πασπαρτού που να κάνει για όλες τις γυναίκες. Εδώ έχουμε έξι τύπους για διαφορετικά επίπεδα και γούστα.
6 δονητές για κάθε γούστο και επίπεδο

Είστε μόνη, κλεισμένη μέσα στο σπίτι και μάλλον αυτό θα παραταθεί για κάμποσο καιρό ακόμα. Τρόπους να φλερτάρετε έχετε -υπάρχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γι’ αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι το 13033 δεν έχει κάποιον αριθμό που να δικαιολογεί τη σεξουαλική επιθυμία, αλλά πάλι καλά, έχουμε ακόμα τα online shops. Επομένως, δε χρειάζεται να βασανίζετε τον εαυτό σας και τα δάχτυλά σας, κάντε επιτέλους την αγορά που σας αξίζει.

Σε αυτήν τη λίστα παραθέτουμε έναν δονητή για κάθε επίπεδο αυτοϊκανοποίησης.

Επίπεδο 0: «Η συσκευή μασάζ»

Καταλαβαίνουμε ότι στην αρχή θα ντρέπεστε. Όχι άδικα, η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, θεωρείται λίγο ταμπού χρησιμοποιεί δονητές μια γυναίκα. Ίσως ακόμα και το να μπείτε σε ένα  site με sex toys, να σας φαίνεται άθλος και να κοκκινίζετε μόνο στην ιδέα. Δεν είστε υποχρεωμένη να το κάνετε αυτό. Νομίζετε ότι αυτές οι συσκευές μασάζ χρησιμεύουν για μασάζ; Όχι. Είναι γνωστό άλλωστε και από το Sex and the City. 

Επίπεδο 1ο: Η πανοπλία των δαχτύλων

Για να αρχίσετε να μπαίνετε στο κλίμα του πώς λειτουργεί ένας δονητής, χωρίς να τρομάξετε, θα σας προτείναμε να δείτε πώς είναι να δονούνται τα δάχτυλά σας. Δηλαδή να τους δώσετε απλώς ένα μπουστ, φορώντας τους μία πανοπλία ηδονής.

Επίπεδο 2ο: Κραγιόν

Ίσως ακόμη να ντρέπεστε, ίσως να μη θέλετε να ανακαλύψει κάποιος ότι έχετε δονητή. Γι’ αυτό προτείνουμε τον δονητή-καμουφλάζ-κραγιόν. Πρόκειται για ένα sex toy, το οποίο λειτουργεί ακριβώς όπως οι υπόλοιποι, με τη διαφορά ότι είναι τόσο μικρούλης που μπορείτε να τον παίρνετε μαζί σας ακόμη και σε πάρτι. Βγαίνει και σε μάσκαρα.

Επίπεδο 3ο: Εισαγωγικός δονητής

Ήρθε η ώρα να αφήσετε τα πασαλείμματα και να μελετήσετε την ικανοποίηση σας εις βάθος. Ένας πρώτης τάξεως δονητής για να ξεκινήσετε με τα εισαγωγικά είναι ο Slim Vibrator Black. Έχει το ιδανικό μέγεθος και σχήμα ούτως ώστε και να μπορείτε να τον κρατάτε εύκολα, και να πειραματιστείτε για να δείτε ποια θα είναι η επόμενη σας αγορά.

Επίπεδο 4ο: Διακριτικό κουνελάκι

Τώρα είστε έτοιμες να πάτε στον δονητή κούνελο. Το όνομά του το πήρε από το σχήμα του κουνελιού, αφού εκτός από τη βάση που έχει ο κάθε δονητής, έχει και δύο αυτάκια. Τα αυτάκια διεγείρουν την κλειτορίδα, το σώμα τον κόλπο.

Επίπεδο 5ο: Όλα σε ένα

Η περιγραφή «Υψηλής ποιότητας δονητής με 8 διαφορετικά μοτίβα δόνησης, περιστροφική λειτουργία και διπλά, ανεξάρτητα ελεγχόμενα μοτέρ με συνολικά 36 ρυθμίσεις δονήσεων!» πώς σας ακούγεται; Αυτά προσφέρει αυτός ο δονητής, ο οποίος έτσι όπως είναι κατασκευασμένος λειτουργικά, προσομοιώνει αρκετά ρεαλιστικά τη σεξουαλική επαφή. Με αυτόν τον δονητή ίσως και να αναθεωρήσετε σχετικά με το κατά πόσο θα θέλατε σχέση αυτή τη στιγμή.

Επίπεδο 5ο: Τριπλή απόλαυση

Καταλαβαίνετε τι εννοούμε όταν λέμε τριπλή απόλαυση; Έχετε τον κλασικό δονητή-κουνέλι του επιπέδου 4, με ένα τουίστ: έχει και μία περίεργη ουρίτσα. Η ουρίτσα αυτή χρησιμεύει στη διέγερση (κι όχι μόνο) του πρωκτού.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v