Αγαπημένα εστιατόρια που κάνουν delivery

Τα εστιατόρια της Αθήνας έκλεισαν, όμως εμείς δεν θα στερηθούμε τις αγαπημένες γεύσεις τους. Θα παραγγείλουμε και θα απολαύσουμε καλό φαγητό στο σπίτι.
Αγαπημένα εστιατόρια που κάνουν delivery

Πέρα από τις κλασικές επιλογές των σουβλακίων και της πίτσας, στο παιχνίδι του delivery μπαίνουν πλέον και τα εστιατόρια της πόλης, τα οποία διαμορφώνουν το μενού τους για παράδοση κατ’ οίκον και προετοιμάζονται αναλόγως για να υποδεχτούν τη νέα εποχή, κρατώντας τη σχέση τους με το κοινό τους.

Τα στηρίζουμε σε αυτή τους την προσπάθεια και παραγγέλνουμε τις εκλεκτές τους γεύσεις που καλύπτουν ευρεία γκάμα γευστικών προτιμήσεων για να απολαύσουμε προσεγμένο φαγητό, στην θαλπωρή του σπιτιού μας.

* Κάνε κλικ στα ονόματά τους για περισσότερες λεπτομέρειες και τιμοκατάλογο

To φαγάκι της μαμάς

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ταβέρνα Κίτσουλας (@kitsoulastavern) on

Δεν γνωρίζουμε αν στο στέλνει η μαμά ακόμα με ταπεράκι, αλλά σε κάθε περίπτωση έχεις αρκετές επιλογές να το γευτείς από κλασικά μαγειρεία που δουλεύουν νυχθημερόν και ετοιμάζουν ένα σωρό λαχταριστά μαμαδίσια φαγάκια. Η Ροζαλία στα Εξάρχεια, η Παλιά Φάβα στο Φάληρο, η Θεσσαλία στην Κηφισιά, ο ξακουστός Κίτσουλας στο Χαλάνδρι με το φοβερό κοκκινιστό του, το Όμορφο στο Κολωνάκι, το Μαμαμαγειρέματα στο Αιγάλεω, η Κουζίνα της Σοφίας στο Ίλιον, το Καντάρι στην Πετρούπολη, το Βραστό στο Χαλάνδρι με την ομώνυμη σούπα με κρέας, ο Βλάσσης στα Ιλίσια με τους εξαίσιους λαχανοντολμάδες και ο Θωμάς στο Περιστέρι, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχεις για να γευτείς ελληνικό comfort food στο σπίτι σου.

Βήγκαν καραντίνα

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by mama tierra (@mamatierra_restaurant) on

Κι αν είσαι βήγκαν δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αφού πέρα από το ότι αυξήθηκαν σε αριθμούς, οι vegan διευθύνσεις της πόλης έρχονται σπίτι σου για ένα σωρό λαχταριστές συνταγές χωρίς ζωικά προϊόντα. Σημείωσε το Mama Tierra της Ακαδημίας με τα φοβερά vegan burgers και φαλάφελ, το Veganaki στου Μακρυγιάννη με ωραίες ομελέτες, μουσακά, παστίτσιο, πίτσα, φαλάφελ και πολλά ακόμα νόστιμα πιάτα, το Plant Kingdom με μενού που αλλάζει καθημερινά και περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο vegan μενού για κάθε μέρα της εβδομάδας και τα δύο Nice and Easy σε Κηφισιά και Κολωνάκι με εκτενές κατάλογο για κάθε γούστο – χορτοφαγικό και vegan. 

Το έθνικ ζει

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by wagamama (@wagamama_gr) on


Κινέζικα, ιαπωνικά, μεξικάνικα και πάσης φύσεως έθνικ εστιατόρια φέρνουν του κόσμου τις γεύσεις στο σπίτι μας γεμίζοντας το αρώματα μπαχαρικών και πικάντικες γεύσεις. To China’s Food Fantasy στη Νέα Σμύρνη με τις χορταστικές του μερίδες, το Microulee στα Εξάρχεια με τα νόστιμα νουντλς, η αλυσίδα Wagamama, το Wok Master X στο Περιστέρι, το Wok Dragon στο Μοναστηράκι και το Cookart στη Νέα Ερυθραία είναι μερικές κορυφαίες επιλογές για κινέζικο.

Για νοστιμότατο sushi δοκίμασε το Hachiko σε Ψυχικό και Κηφισιά, το Gaku στο Χαλάνδρι, το Ikura στη Φιλελλήνων, την οικονομική επιλογή της αλυσίδας Koi, το The Sushi Bar σε Παλαιό Φάληρο και Ψυχικό και το Shisan σε Χολαργό και Πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Στις υπέροχες σπεσιαλιτέ της ινδικής κουζίνας μας μυούν εστιατόρια όπως το Indian Chef στου Φιξ, το Little India στη Νέα Ερυθραία, το Pink Elephant σε Χαλάνδρι και Νεάπολη, το Master Indian chef family restaurant στου Φιξ και το Namaste στου Μακρυγιάννη. Εξίσου πικάντικη, αλλά με διαφορετικό χαρακτήρα η μεξικάνικη κουζίνα έρχεται σπίτι σου από εστιατόρια, όπως το Dos Hermanos στην Κηφισιά, το El Patron στο Ίλιον, το Agavita στη Νέα Φιλαδέλφεια και το Chilangos στο Χολαργό.

Η ατμοσφαιρική τρατορία Da Bruno στο Παλαιό Φάληρο συνεχίζει να στέλνει πληθωρικές μακαρονάδες και άλλες ιταλικές γεύσεις στις πόρτες των γύρω περιοχών, το ίδιο και το εστιατόριο Al Pino στο Χαλάνδρι, το Cardinale στο κέντρο και τα δύο Frankie σε Κολωνάκι και Νέα Ερυθραία.

Και αν σου είχε λείψει η περσική κουζίνα και θες να τη δοκιμάσεις, τότε σημείωσε πως το χαλανδριώτικο Pars, αλλά και το Αναχίτα επίσης στο Χαλάνδρι στέλνουν τις εκλεκτές τους γεύσεις (λαχματζούν, κεμπάπ, κοτόπουλα και άλλα) στο σπίτι.

Ψάααααριιιι

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ψαράκια & Θαλασσινά (@psarakia) on


Έφτασεεεεε! Για γενναίες δόσεις ω-3 λιπαρών οξέων, σημείωσε τα εστιατόρια Ψαράκια και Θαλασσινά σε Χαλάνδρι, Γλυφάδα και Βάρκιζα που διανέμουν ψάρια, μύδια και λοιπά θαλασσινά, το Fish Point στο Παγκράτι με αρκετές πρωτότυπες επιλογές ψαρικών αλλά και sushi, το Asterias - Seafood Experience με επιλογές όπως ποικιλία καρπάτσιο, ψαρόσουπα μπουγιαμπέσα και ριζότο με γαρίδες, και το Fifty fish στο Μαρούσι, στο μενού του οποίου θα βρεις και φοβερά burgers θαλασσινών (γαρίδα, τόνος, μπακαλιάρος κ.α.).

Σημείωσε επίσης πως το κλασικό εστιατόριο Παπαδάκης στο Κολωνάκι μπαίνει και αυτό στη νέα εποχή του delivery και φέρνει ένα γκουρμέ μενού με ψάρι, θαλασσινά και όλη την παράδοση της ελληνικής κουζίνας στον χώρο σου.

Για μια special βραδιά

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Matsuhisa Athens (@matsuhisa_athens) on


Ποιος είπε πως δεν μπορείς να απολαύσεις μια fine dining εμπειρία στο σπίτι σου; Το GB Roof Garden για παράδειγμα, φέρνει το φθινοπωρινό του μενού στο σπίτι σου με μεσογειακές γεύσεις από τον σεφ Δημήτρη Μπούτσαλη, ενώ το εστιατόριο του διάσημου σεφ Nobuyuki «Nobu» Matsuhisa διαμόρφωσε ένα ειδικό μενού για το σπίτι, με πολλές επιλογές τόσο σε κρύα όσο και σε ζεστά πιάτα.

Ο Άρης Βεζενές δημιούργησε ένα νέο brand, το Ekiben, το οποίο βασίζεται στο μενού του Birdman και περιλαμβάνει λαχταριστά Sando με χοιρινό και κόκκινο λάχανο, μπολ με ρύζι σούσι, φρεσκοσοταρισμένα λαχανικά, αβγό και  κοτόπουλο στη σχάρα robata, βοδινό nigiri και άλλα τέτοια ωραία, ενώ αρκετά από τα εστιατόρια του Ομίλου Καστελόριζο (Omnivore, MEZZE Glyfada, K. Grill, Ramino Resto) είναι πανέτοιμα για τη νέα εποχή της παράδοσης των γεύσεων κατ’ οίκον.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v