Οι καλύτερες στάσεις για να τελειώσετε αυτό που αρχίσατε

Βαρέθηκες να κάνεις τον αστερία; Θέλεις κάτι πιο πικάντικο; Δοκίμασε αυτές τις στάσεις και μπορεί να πετύχεις το άφταστο.

Όταν μαζεύονται οι γυναίκες να κάνουν τα μποτέ τους υπό τη συνοδεία κόκκινου οίνου, συζητάνε τα πάντα. Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε και λεπτομέρειες της σεξουαλικής τους ζωής. Όχι αν το σεξ ήταν καλό ή κακό, βαρετό ή ενδιαφέρον. Αρκετές γυναίκες μοιράζονται λεπτομέρειες, από αναπαράσταση του μεγέθους του ανδρικού πέους με τα δάχτυλα τους, μέχρι την έκφραση των παρτενέρ τους όταν τελειώνουν. Σχετικά με τον οργασμό, ίσως κάθε γυναίκα να έχει και κάτι διαφορετικό να διηγηθεί. Οι περισσότερες όμως έχουν κάποια κοινά. Τις παρακάτω στάσεις.



Πρώτη και καλύτερη: Εσύ από πάνω

Πώς: Τον καβαλάς. Βάζεις το ένα πόδι αριστερά από τη μέση του, το άλλο δεξιά. Συγκεντρώσου στην κίνηση. Επειδή είδες την Μία Καλίφα να πηγαίνει πάνω κάτω σαν τρελόμπαλο, δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ. Προσπάθησε σε συνδυασμό με ένα νορμάλ πάνω-κάτω να πηγαίνεις και λίγο πίσω-μπρος.

Γιατί: Γιατί έχεις τον έλεγχο της γωνίας, της κίνησης, του βάθους. Αν θες πας πιο γρήγορα, αν θες λιγότερο πέος μέσα σου, το ελέγχεις. Αν θες περισσότερη διέγερση στην κλειτορίδα, αλλάζει τη γωνία. Και αν ευχαριστήσεις την κλειτορίδα, έχεις ευχαριστηθεί κι εσύ.



Δεύτερη: Στα τέσσερα

Πώς: Ξέρεις πώς γίνεται, αλλά θα σου δώσουμε ένα +. Κάνε και εσύ την κίνηση προς τα πίσω. Με το ένα χέρι πιάνε περιοδικά τους όρχεις του και με το άλλο την κλειτορίδα σου.

Γιατί: Στα τέσσερα η διέγερση αυξάνεται επί τέσσερα. Οι γυναίκες που μπορούν να τελειώσουν μόνο από τη διείσδυση, θα έχουν σίγουρα αποτελέσματα με αυτήν τη στάση. Οι γυναίκες που θέλουν διέγερση της κλειτορίδας, θα χρειαστούν τα δάχτυλα τους ή κάποιο παιχνίδι.



Τρίτη: Ο άνδρας από πάνω μια αλλαγή στα πόδια

Πώς: Ξεκινάτε αγνά και ιεραποστολικά. Έπειτα, τοποθετεί τα πόδια σας στους ώμους του. Ιδανικά ώμος και κλείδωση πίσω από το γόνατο, ακουμπούν. Καθώς γίνεται η διείσδυση, ο παρτενέρ πρέπει να επικεντρωθεί στην ροπή μεταξύ πέους του και λεκάνης σου. Και εδώ πρέπει να προσέξετε να μην γίνεται η πράξη με ένα απλό εισαγωγές-εξαγωγές, αλλά πιο χορευτικά.

Γιατί: Αλλάζοντας την ευθυγράμμιση της λεκάνης της παρτενέρ, ανοίγεται ένας καινούριος κόσμος. Επιτρέπεται σε ένα σημείο του σώματος του (το ηβικό κόκκαλο) να τρίβει την κλειτορίδα. Είναι υπέροχη στάση για τις περισσότερες κοπέλες, καθώς: υπάρχει διέγερση της κλειτορίδας, υπάρχουν περιθώρια ελιγμών (αφού ο άντρας δεν πέφτει πάνω στη γυναίκα όπως στο κλασικό ιεραποστολικό), είναι οικεία στάση και δεν πονάει.



Τέταρτη: Το ψαλίδι

Πώς: Είναι λίγο πολύπλοκη στάση, δεν βρήκαμε και ακριβή φωτογραφία να σας τη δείξουμε. Αλλά αν δώσετε βάση, θα καταλάβετε. Ο άνδρας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Η γυναίκα κάνει την ανάποδη καουμπόισσα με τη διαφορά ότι, αντί τα πόδια της να είναι αριστερά και δεξιά της λεκάνης του ανδρός, είναι αριστερά και δεξιά του ενός του ποδιού. Δηλαδή, στην ουσία η γυναίκα καβαλάει το πόδι του. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το χέρι σας για να μπει μέσα το πέος του.

Γιατί: Τι γιατί. Γιατί η γυναίκα έχει την ευκαιρία να τρίβει την κλειτορίδα της στο μηρό του άνδρα. Και μέσα σ’όλο το τρίψιμο, έχει τον έλεγχο της έντασης και της ταχύτητας.



Πέμπτη και τελευταία: Πίσω και σε έφαγε

Πώς: Όπως στα τέσσερα, αλλά ξαπλωμένη. Αφήνεις τον παρτενέρ σου να μπει και, κρατώντας σου τους γλουτούς σε σταθερή θέση, άλλοτε σχεδόν ξαπλωμένος πάνω σου.

Γιατί: Γιατί έχεις το υπέρ της έντονης διείσδυσης στα τέσσερα, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος να πονέσεις. Γιατί ενέχει συναίσθημα. Γιατί η κλειτορίδα τρίβεται στο σεντόνι. Γιατί νιώθεις την επιβολή, η οποία ίσως είναι φαντασίωση σου. Σε πολλές γυναίκες κάποιες φορές αρέσει να νιώθουν μία μικρή αίσθηση υποταγής. (Σσ: Οι φαντασιώσεις της γυναίκας απέχουν από τι θα ήθελαν στην πραγματικότητα, αυτός δεν είναι λόγος να προσπαθείτε να τις υποτάξετε γενικά)


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v