Το εστιατόριο της Κυρά Ντίνας στο Παλαιό Φάληρο ανανεώνεται με νέο σεφ, χωρίς όμως να χάσει τίποτα από τη μαμαδίσια αίγλη του (και τις γενναίες μερίδες).
Το Στέκι του Ηλία στο Θησείο στέκει αγέρωχο και μας καλοταΐζει εδώ και χρόνια για αυτό κι εμείς αριβάρουμε στον κήπο του όσο ο καλός καιρός το επιτρέπει για σοβαρή κοψιδοκατάσταση.
Αν αγαπάς το street food, η πόλη έχει φροντίσει για σένα με νέες, φρέσκες αφίξεις που βάζουν φωτιά στις γεύσεις και ανεβάζουν τον πήχη της απόλαυσης. Πληροφορίες εντός.
O Mπούλης κι η καντίνα του βάζουν υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα χοτ ντογκ που φάγαμε πρόσφατα ενώ τα smash burgers και οι σαντουιτσάρες του μας έκλειναν πονηρά το μάτι.
Κάναμε αρμένικη βίζιτα στο low and slow παράδεισο του Po Boys δοκιμάζοντας σιγοκαπνιστά κρέατα και υπερχορταστικές μπεργκεράρες λες κι ήμασταν στη Νέα Ορλεάνη.