Σουβλάκι με μπριζόλα Black Angus ή πίτα φρυγαδέλι; Τυλιχτό με γαρίδα πανέ ή με μοσχαρίσια ταλιάτα; Αν είσαι σουβλακολάγνος ήρθε επιτέλους η ώρα να δεις το αγαπημένο σου έδεσμα αλλιώς.
Ούτε μια ώρα από το κέντρο της Αθήνας, στη Χαμολιά θα πιάσεις τραπεζάκι για φρέσκα θαλασσινά σε νορμάλ τιμές και φανταστική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.
Το μαστέλο Χίου έχει σκορπίσει ρίγη συγκίνησης στους ουρανίσκους των τυρολάγνων θαυμαστών του κι εμείς σαν άξια τέκνα αυτών, δίνουμε τα φώτα μας σε όσους δεν το γνωρίζουν.
Το ιαπωνικό fusion που υπογράφει ο σεφ Δημήτρης Κότσαλης στην ταράτσα του Nyx είναι ένα μενού τόσο συναρπαστικό όσο και η θέα του στην Ακρόπολη όπως δεν την έχεις ξαναδεί.