Πήγαμε για ουζάκια σε Νέα Μάκρη, Ζούμπερη και Μαραθώνα Πιάνουμε τραπέζι στην παραλιακή τριάδα της ανατολικής Αττικής και δοκιμάζουμε ωραιότατους ψαρομεζέδες, σβήνοντας την αρμύρα της θάλασσας με ουζάκι.
Κουίζ: Από πού είναι αυτό το ελληνικό τυρί; Ξεχωρίζεις το Καλαθάκι από το Ανεβατό, και το Μαστέλο από το Μελίχλωρο; Δέκα ελληνικά τυριά ψάχνουν τους τόπους καταγωγής τους.
Τι συμβαίνει στον Κολωνό; Παραδοσιακά και νέα ταβερνάκια, αρχαιολογικές ξεναγήσεις στην Ακαδημία Πλάτωνος και ποτάρες στην αυλή του Θεάτρου δίνουν το φιλί της ζωής στον Κολωνό.
Το Πέπερι είναι ο απόλυτος οινο-γαστρονομικός προορισμός στη Νέα Ιωνία Αν θες να μονιάσεις τους wine lovers με τους food lovers της παρέας, τότε επιβάλλεται να τους τραπεζώσεις στο Πέπερι.
Τα καλύτερα καλαμαράκια της πόλης Η εποχή των καλαμαρακίων έχει κι επίσημα ξεκινήσει κι εμείς το γιορτάζουμε δεόντως τρώγοντας στα πιο μερακλήδικα φαγάδικα της πρωτεύουσας.
Γιατί η γάμπαρη του Αμβρακικού είναι η καλύτερη γαρίδα του ντουνιά; Το ήξερες ότι στην περιοχή του Αμβρακικού αλιεύεται ίσως η καλύτερη γαρίδα του κόσμου; Αν όχι, μάλλον ήρθε ο καιρός να το μάθεις.
Στη Χατζηκυριάκου στον Πειραιά για φρέσκο μπαρμπουνάκι, καλαμαράκια και θαλασσινά Μες στο Χατζηκυριάκειο, κοντά στον Άγιο Νείλο τρώμε εκλεκτά θαλασσινά και φρέσκο ψάρι, σε έναν δρόμο «βασιλιά» της παλιάς, καλής ψαροταβέρνας.
Οι καλύτεροι μπεζέδες της πόλης Αριστοκρατικοί, ντελικάτοι, πεντανόστιμοι και all time classic οι πιο λαχταριστοί μπεζέδες της πόλης σε περιμένουν στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας.
Σουβλακοκατάσταση σε Γλυφάδα, Βούλα και Βουλιαγμένη Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις γυρο-βολιές μας στα νότια προάστια με ένα και μόνο σκοπό που δεν είναι άλλος από το κυνήγι του καλού τυλιχτού.
Τα κορυφαία πεϊνιρλί της πόλης Από τη Δροσιά μέχρι τη Δραπετσώνα κι από το Αιγάλεω μέχρι τους Αμπελόκηπους ψάξαμε, βρήκαμε και δοκιμάσαμε τα πιο νόστιμα πεϊνιρλί της πόλης.