Η ταβέρνα Ερμού στο Μοναστηράκι έκανε εντυπωσιακή είσοδο στη γαστρονομική σκηνή της πόλης κι εμείς έχουμε να σου πούμε για ένα γιουβέτσι με καβουρόψιχα μούρλια κι άλλα υπέροχα πιάτα.
Το εστιατόριο Anther μας έφερε και πάλι στην πλατεία Αγίας Ειρήνης συστήνοντάς μας ένα fine dining μενού προσεγμένο μέχρι λεπτομέρειας κι έναν πανέμορφο χώρο που αξίζει να επισκεφθείς.
Πάμε μια βόλτα για καλομαγειρεμένα μεζεδάκια σε κάποια από τα πιο ιστορικά ταβερνάκια της πρωτεύουσας που έχουν λίγα χρόνια μπροστά τους για να γίνουν αιωνόβια.
Οι κοπές κρέατος κάνουν απόβαση στην γαστρονομική σκηνή της χώρας κι εμείς προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε την Tomahawk από την T-bone και την πικάνια από tri-tip.