Κάθε λάτρης της πολίτικης κουζίνας πρέπει να περάσει μια βόλτα από τον Βόσπορο στο Μικρολίμανο και να απολαύσει τις θηριώδεις μερίδες και τα χειροποίητα καλούδια του.
Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Δραπετσώνα να εύχεσαι να είναι γεμάτος μερακλήδικους μεζέδες ο δρόμος και να κρατήσεις συντεταγμένες μιας και είναι βέβαιο ότι θα ξαναγυρίσεις.
Χαμόγελα και say cheese όσο εμείς σκαλίζουμε την ιστορία και τον τρόπο παραγωγής του κρασοτυριού από την Κω που παίζει γευστική μπαλίτσα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο Fine Mess η Αθήνα βρήκε το Smokehouse που πρόσμενε καιρό μαθαίνοντας από πρώτο χέρι όλα όσα πρέπει να ξέρει για το slow and low από τους καλύτερους.