Το ιαπωνικό fusion που υπογράφει ο σεφ Δημήτρης Κότσαλης στην ταράτσα του Nyx είναι ένα μενού τόσο συναρπαστικό όσο και η θέα του στην Ακρόπολη όπως δεν την έχεις ξαναδεί.
Αθηναϊκή σαλάτα με καβούρι, λουκουμαδάκια γαρίδας κι αρνάκι ραγού με ξινό τραχανά μας περίμεναν στο Door In Athens στην Πλάκα, σε μια μοναδική σύμπραξη της μεσογειακής και ελληνικής κουζίνας.
Το Κουκάτσι τιμά την κρητική κουζίνα σερβίροντας λαχταριστά πιάτα κι εμείς άλλο που δεν θέλαμε να τραπεζωθούμε στο Κουκάκι για να απαντήσουμε στο αιώνιο δίλημμα: Καπρικό ή προβατίνα;
Στο χωριό Καρατζάς της Αργολίδας, θα φας το ζουμερότερο μπιφτέκι προβατίνας που έχεις φάει στη ζωή σου. Κι αυτός είναι ένας μόνο λόγος να επισκεφθείς την ταβέρνα του Μπατζάβαλη.
Σαν το φαγητό στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής δεν έχει για αυτό κι εμείς ξαμολυθήκαμε για να σου ετοιμάσουμε την πιο νόστιμη λίστα της περιοχής με ασυναγώνιστες γεύσεις.
Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Κέρκυρα να εύχεσαι να έχεις μπόλικο χρόνο για να δοκιμάσεις τις νοστιμιές της κάνοντας μι γύρα στα καλύτερα φαγάδικα του νησιού.