BON AGAPIΚΡΕΑΣ, ΨΑΡΙ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Το μοσχαράκι… αλλιώς

Η Αγάπη φτιάχνει μια συνταγή με μοσχαράκι λίγο διαφορετική, που θέλει δουλίτσα αλλά είναι πεντανόστιμη.

Μια τέλεια συνταγή για να λατρέψεις το σαφράν

Η Αγάπη μαγειρεύει με σαφράν, και μας φτιάχνει ένα σούπερ καλοκαιρινό κριθαράκι με μύδια, για να εκτιμήσουμε αυτό το υπέροχο μπαχαρικό.

Τελικά, υπάρχει νόστιμο στήθος κοτόπουλου;

Η απάντηση προφανώς και είναι ένα μεγάλο “Ναι”, και η Αγάπη έχει δύο συνταγές για να το αποδείξει.

Μοσχαράκι από το Σετσουάν

Με ασιατική διάθεση, η Αγάπη μας ετοιμάζει μοσχαρίσιο φιλέτο με λαχανικά και μας στέλνει ταξιδάκι στην Chinatown.

Μεταμορφώσεις (καλαμαριού) σε μαύρο

Αυτή την εβδομάδα, η Αγάπη γίνεται ο Μικ Τζάγκερ: Βλέπει ένα καλαμάρι και θέλει να το βάψει μαύρο.

Ένα κοτόπουλο για δέκα με τόνο

Η Αγάπη μάς φτιάχνει ένα συγκλονιστικό κοτόπουλο που τα έχει όλα: ζουμερό, μυρωδάτο και με απίστευτη γεύση.

Η γαλλική γαστρονομική κληρονομιά κι ένα φαγητό

Η Αγάπη μας μαθαίνει πώς να φτιάξουμε μπλανκέτ – μια εμβληματική γαλλική σάλτσα – και την ταιριάζει άψογα με σολομό.

Οι περίεργες Τσικνοπέμπτες συνεχίζονται

Ήρθε η ώρα να τσικνίσουμε, και η Αγάπη μας ετοιμάζει ψητά λουκάνικα με πορτοκάλι. Καλές Απόκριες!

Τα καλά κόποις κτώνται

Κρύο, καιρός για… γαλλική κρεμμυδόσουπα. Και η Αγάπη έχει την τέλεια συνταγή, που συνοδεύεται απαρεγκλίτως με φρεσκοψημένη μπαγκέτα.

Η χρονιά του χοίρου

Κινέζικη Πρωτοχρονιά, μπαίνουμε στην χρονιά του Χοίρου, και η Αγάπη μας φτιάχνει μια ασιατική σούπα με χοιρινό, αλλά και κινέζικη πανσέτα για να γιορτάσουμε.

"Πρέπει να εμπιστεύεσαι και να πιστεύεις τους ανθρώπους, αλλιώς η ζωή γίνεται ανυπόφορη."

Άντον Τσέχωφ, 1860-1904, Ρώσος συγγραφέας

  • 1895 - Αρχίζουν οι μεγάλες σφαγές των Αρμενίων στη Κωνσταντινούπολη και γενικότερα στη Τουρκία
    1914 - Ενώ μαίνεται ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, οι γερμανικές δυνάμεις νικούν τους Ρώσους στη μάχη του Σταλουπόνεν

© 2002-2019 MEDIA2DAY