BON AGAPIΚΡΕΑΣ, ΨΑΡΙ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Ένα κοτόπουλο για δέκα με τόνο

Η Αγάπη μάς φτιάχνει ένα συγκλονιστικό κοτόπουλο που τα έχει όλα: ζουμερό, μυρωδάτο και με απίστευτη γεύση.

Η γαλλική γαστρονομική κληρονομιά κι ένα φαγητό

Η Αγάπη μας μαθαίνει πώς να φτιάξουμε μπλανκέτ – μια εμβληματική γαλλική σάλτσα – και την ταιριάζει άψογα με σολομό.

Οι περίεργες Τσικνοπέμπτες συνεχίζονται

Ήρθε η ώρα να τσικνίσουμε, και η Αγάπη μας ετοιμάζει ψητά λουκάνικα με πορτοκάλι. Καλές Απόκριες!

Τα καλά κόποις κτώνται

Κρύο, καιρός για… γαλλική κρεμμυδόσουπα. Και η Αγάπη έχει την τέλεια συνταγή, που συνοδεύεται απαρεγκλίτως με φρεσκοψημένη μπαγκέτα.

Η χρονιά του χοίρου

Κινέζικη Πρωτοχρονιά, μπαίνουμε στην χρονιά του Χοίρου, και η Αγάπη μας φτιάχνει μια ασιατική σούπα με χοιρινό, αλλά και κινέζικη πανσέτα για να γιορτάσουμε.

Μια τέλεια συνταγή για Parmentier

Παριζιάνικο πλέον και εστεμμένο το Hachis Parmentier, μετατράπηκε σε αστικό έδεσμα και σερβίρεται ακόμη και σήμερα σε όλες τις μπρασερί...

Ένας σιδηρόδρομος να τον… φας

Η Αγάπη μας ετοιμάζει σιδηρόδρομο, δηλαδή στηθοπλευρά, κι εμείς γλείφουμε τα δάχτυλά μας!

Μια τέλεια συνταγή με χοιρινό και μήλο

Η Αγάπη μας φτιάχνει ένα εκπληκτικό χοιρινό με μήλο

Άρωμα Ασίας

Η Αγάπη μας ζεσταίνει με μία σούπα ασιατικής έμπνευσης, χαμηλή σε θερμίδες αλλά πεντανόστιμη και χορταστική.

Μανιταρομαγειρέματα Μέρος Β΄

Η Αγάπη πιάνεται πάλι με τα μανιτάρια, και μας φτιάχνει ένα υπέροχο μοσχάρι Στρογκανόφ.

SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY