BON AGAPIΚΡΕΑΣ, ΨΑΡΙ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Κολλάει το αρνάκι με το σύκο;

Βεβαίως και κολλάει, και η Αγάπη κλείνει το αφιέρωμά της στα σύκα ταιριάζοντάς τα σε μία υπέροχη συνταγή.

Το μοσχαράκι… αλλιώς

Η Αγάπη φτιάχνει μια συνταγή με μοσχαράκι λίγο διαφορετική, που θέλει δουλίτσα αλλά είναι πεντανόστιμη.

Μια τέλεια συνταγή για να λατρέψεις το σαφράν

Η Αγάπη μαγειρεύει με σαφράν, και μας φτιάχνει ένα σούπερ καλοκαιρινό κριθαράκι με μύδια, για να εκτιμήσουμε αυτό το υπέροχο μπαχαρικό.

Τελικά, υπάρχει νόστιμο στήθος κοτόπουλου;

Η απάντηση προφανώς και είναι ένα μεγάλο “Ναι”, και η Αγάπη έχει δύο συνταγές για να το αποδείξει.

Μοσχαράκι από το Σετσουάν

Με ασιατική διάθεση, η Αγάπη μας ετοιμάζει μοσχαρίσιο φιλέτο με λαχανικά και μας στέλνει ταξιδάκι στην Chinatown.

Μεταμορφώσεις (καλαμαριού) σε μαύρο

Αυτή την εβδομάδα, η Αγάπη γίνεται ο Μικ Τζάγκερ: Βλέπει ένα καλαμάρι και θέλει να το βάψει μαύρο.

Ένα κοτόπουλο για δέκα με τόνο

Η Αγάπη μάς φτιάχνει ένα συγκλονιστικό κοτόπουλο που τα έχει όλα: ζουμερό, μυρωδάτο και με απίστευτη γεύση.

Η γαλλική γαστρονομική κληρονομιά κι ένα φαγητό

Η Αγάπη μας μαθαίνει πώς να φτιάξουμε μπλανκέτ – μια εμβληματική γαλλική σάλτσα – και την ταιριάζει άψογα με σολομό.

Οι περίεργες Τσικνοπέμπτες συνεχίζονται

Ήρθε η ώρα να τσικνίσουμε, και η Αγάπη μας ετοιμάζει ψητά λουκάνικα με πορτοκάλι. Καλές Απόκριες!

Τα καλά κόποις κτώνται

Κρύο, καιρός για… γαλλική κρεμμυδόσουπα. Και η Αγάπη έχει την τέλεια συνταγή, που συνοδεύεται απαρεγκλίτως με φρεσκοψημένη μπαγκέτα.

"Υπάρχει κάποιο σημείο, πέρα από το οποίο, η υπομονή παύει να είναι αρετή."

Thomas Morton

  • 1502 - Φτάνει στην Κόστα Ρίκα ο Χριστόφορος Κολόμβος, στο τέταρτο και τελευταίο ταξίδι του.

    1834 - Η Αθήνα ονομάζεται Πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους

© 2002-2019 MEDIA2DAY