Την Παρασκευή έχουμε ψάρι Με αφορμή τη γαλλική συνήθεια της ψαροφαγίας τις Παρασκευές, η Αγάπη μάς δείχνει μια ασυνήθιστη, αλλά πολύ νόστιμη, συνταγή για σαλάχι.
Ραντεβού με τη Μήδεια και τη μαρμίτα Όταν το lockdown σμίγει με τη Μήδεια, οι μαρμίτες δουλεύουν στο φουλ!
Βαλεντίνικες εξτραβαγκάντζες Η Αγάπη γιορτάζει φέτος τον Βαλεντίνο με μια συνταγή που υπόσχεται γεύση και θέαμα!
Κινέζικη Πρωτοχρονιά: Η Χρονιά του Βοδιού Όπως κάθε χρόνο, η Αγάπη δίνει τις προβλέψεις για τη νέα χρονιά και μαγειρεύει ένα ασορτί φαγητό. Φέτος σειρά έχει η Χρονιά του Βοδιού.
Οι γαρίδες, δύο συνταγές κι ένα δίλημμα Η Αγάπη φτιάχνει δύο απίθανες συνταγές με γαρίδες και δεν μπορεί να αποφασίσει ποια της αρέσει περισσότερο. Βοηθήστε την!
Με ένα φιλέτο ψαριού Η Αγάπη συγκέντρωσε έντεκα αγαπημένες της συνταγές για νόστιμα φαγητά που γίνονται με φιλέτα ψαριού. Εσείς, ποια θα διαλέξετε;
Το κοτόπουλο του Κινέζου Στρατηγού Διαβάστε την ιστορία για ένα υπαρκτό ιστορικό πρόσωπο και το πώς έδωσε, εν αγνοία του, το όνομά του σε μια ανύπαρκτη συνταγή!
Τέλος εποχής Β΄μέρος: Δαμάσκηνα/βανίλιες Η Αγάπη κλείνει οριστικά την σεζόν φτιάχνοντας χοιρινά σουβλάκια με λαχταριστή σάλτσα από φρέσκα δαμάσκηνα και βανίλιες.
Με έμπνευση από τη Λήμνο Η Αγάπη αναπολεί το περσινό ταξίδι στη Λήμνο και μας φιλεύει πικάντικα αρνίσια κεφτεδάκια με χούμους από την ντόπια φάβα.