Τα καλά κόποις κτώνται Κρύο, καιρός για… γαλλική κρεμμυδόσουπα. Και η Αγάπη έχει την τέλεια συνταγή, που συνοδεύεται απαρεγκλίτως με φρεσκοψημένη μπαγκέτα.
Parmentier : Ένα φαγητό με ιστορία Η Αγάπη μας δείχνει ένα φαγητό με σολομό, σπανάκι και πουρέ πατάτας που μπήκε στα σαλόνια από την πίσω πόρτα
Ένας σιδηρόδρομος να τον ... φας Η Αγάπη μας ετοιμάζει ένα χειμωνιάτικο φαγητό με μοσχαρίσια στηθοπλευρά και φρέσκα cranberries
Μια στο καρφί και μια στο πέταλο Η Αγάπη μας προκαλεί να παρατήσουμε τη δίαιτα με μία σούπερ νόστιμη συνταγή
Μανιταρομαγειρέματα : Μέρος δεύτερο Το δεύτερο κεφάλαιο των μανιταρομαγειρεμάτων γράφεται στη Ρωσία με το κλασσικό μοσχαράκι Στρογκανόφ.
Το Manhattan, το Waldorf Astoria και η μυθική σαλάτα Η Αγάπη μας ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη και μας φτιάχνει την εμβληματική σαλάτα Waldorf
Ομιλείτε Ισπανικά; Μαγειρεύουμε κοτόπουλο με τσορίθο για να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα της Ισπανικής γλώσσας