Μαγειρεύοντας με ούζο τον χειμώνα Η Αγάπη αξιοποιεί ένα αναπάντεχο δώρο – ένα μπουκάλι υπέροχο ούζο – για να μάς φτιάξει σολομό με φινόκιο.
Κολλάει το αρνάκι με το σύκο; Βεβαίως και κολλάει, και η Αγάπη κλείνει το αφιέρωμά της στα σύκα ταιριάζοντάς τα σε μία υπέροχη συνταγή.
Μαγειρικές προκλήσεις Η Αγάπη βάζει πρόκληση στον εαυτό της να φτιάξει το καλύτερο vitello tonnato που γίνεται και το πετυχαίνει!
Τελικά, υπάρχει νόστιμο στήθος κοτόπουλου; Η απάντηση προφανώς και είναι ένα μεγάλο “Ναι”, και η Αγάπη έχει δύο συνταγές για να το αποδείξει.
Μεταμορφώσεις (καλαμαριού) σε μαύρο Αυτή την εβδομάδα, η Αγάπη γίνεται ο Μικ Τζάγκερ: Βλέπει ένα καλαμάρι και θέλει να το βάψει μαύρο.
Ένα κοτόπουλο για δέκα με τόνο! Η Αγάπη φτιάχνει ένα κοτόπουλο με μαραθόριζες και πορτοκάλια που περνάει όλα τα τεστ με άριστα
Η Γαλλική γαστρονομική κληρονομιά κι ένα φαγητό Η Αγάπη ετοιμάζει ένα εμβληματικό πιάτο της Γαλλικής κουζίνας με σολομό και πράσα
Οι περίεργες Τσικνοπέμπτες συνεχίζονται Αυτή την Τσικνοπέμπτη ετοιμάζουμε πικάντικα λουκάνικα με μαραθόριζες και πορτοκάλι
Τα καλά κόποις κτώνται Κρύο, καιρός για… γαλλική κρεμμυδόσουπα. Και η Αγάπη έχει την τέλεια συνταγή, που συνοδεύεται απαρεγκλίτως με φρεσκοψημένη μπαγκέτα.