Το κοτόπουλο πάει Ινδία Αυτή την εβδομάδα, η Αγάπη μάς ετοιμάζει μια τέλεια συνταγή με κοτόπουλο και μάνγκο, για γεύση από Ινδία…
Μαγειρεύοντας με ούζο τον χειμώνα Η Αγάπη αξιοποιεί ένα αναπάντεχο δώρο – ένα μπουκάλι υπέροχο ούζο – για να μάς φτιάξει σολομό με φινόκιο.
Κολλάει το αρνάκι με το σύκο; Βεβαίως και κολλάει, και η Αγάπη κλείνει το αφιέρωμά της στα σύκα ταιριάζοντάς τα σε μία υπέροχη συνταγή.
Μαγειρικές προκλήσεις Η Αγάπη βάζει πρόκληση στον εαυτό της να φτιάξει το καλύτερο vitello tonnato που γίνεται και το πετυχαίνει!
Τελικά, υπάρχει νόστιμο στήθος κοτόπουλου; Η απάντηση προφανώς και είναι ένα μεγάλο “Ναι”, και η Αγάπη έχει δύο συνταγές για να το αποδείξει.
Μεταμορφώσεις (καλαμαριού) σε μαύρο Αυτή την εβδομάδα, η Αγάπη γίνεται ο Μικ Τζάγκερ: Βλέπει ένα καλαμάρι και θέλει να το βάψει μαύρο.
Ένα κοτόπουλο για δέκα με τόνο! Η Αγάπη φτιάχνει ένα κοτόπουλο με μαραθόριζες και πορτοκάλια που περνάει όλα τα τεστ με άριστα
Η Γαλλική γαστρονομική κληρονομιά κι ένα φαγητό Η Αγάπη ετοιμάζει ένα εμβληματικό πιάτο της Γαλλικής κουζίνας με σολομό και πράσα
Οι περίεργες Τσικνοπέμπτες συνεχίζονται Αυτή την Τσικνοπέμπτη ετοιμάζουμε πικάντικα λουκάνικα με μαραθόριζες και πορτοκάλι