ΔΙΑΤΡΟΦΗTOP 10

Super φαγητά για super-heroines

Με τόσες πληροφορίες που δεχόμαστε καθημερινά για τις υγιεινές και μη τροφές έχουμε χάσει τα αυγά και... τις βιταμίνες. Ποια είναι τελικά τα φαγητά που κάθε γυναίκα χρειάζεται για να παραμείνει υγιής και δυνατή, πόσο συχνά πρέπει να καταναλώνονται και γιατί;

Αλήθειες και ψέματα για τα καλοκαιρινά μας γεύματα

Πρέπει το καλοκαιρι να βάζουμε περισσόυτερο αλάτι; Πρέπει να τρώμε κυρίως το βράδυ; Τα φρούτα έχουν περισσότερη ζάχαρη τους θερινούς μήνες; Μειώνεται η όρεξη το καλοκαίρι; Ενας ειδικός διαιτολόγος- διατροφολόγος βάζει τα πράγματα στη θέση τους και μας ξαλαφρώνει από περιττές στερήσεις.

Δίαιτες - blockbuster: Η απομυθοποίηση

Δίαιτα Άτκινς, δίαιτα South Beach, δίαιτα της ζώνης, δίαιτα σύμφωνα με την ομάδα αίματος, δίαιτα Beverly Hills. Ένας ειδικευμένος διαιτολόγος - διατροφολόγος βάζει τις πέντε διασημότερες δίαιτες στο μικροσκόπιο και εξηγεί γιατί (και αυτή) η μόδα είναι εφήμερη.

10+1 φαγητά για αύξηση της λίμπιντο

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αλλά αν δεν επιλεγούν σωστά οι τροφές, μπορεί να... μείνει εκεί. Δείτε ποια είναι τα φαγητά που μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική μας διάθεση με τον πλέον φυσικό (και γευστικό) τρόπο.

Πέντε gadgets για καλύτερη... υγεία!

Πόσο χρόνο και χρήμα κοστίζει η κατ’ οίκον γυμναστική; Το in2life συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει πέντε gadgets- ”εργαλεία” για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και να ελέγχετε τη διατροφή σας. Κάντε τις κατάλληλες αγορές και διαγράψτε την ”έλλειψη χρόνου” από τα άλλοθι...

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY