Το απόλυτο ανοιξιάτικο φρούτο πρωταγωνιστεί σε γλυκά, σε σαλάτες, αλλά και σε ένα ταπεινό μπολάκι με κονιάκ.
Είτε στον φούρνο είτε στο τηγάνι, το καλό το ωραίο το ψάρι θέλει μαεστρία και μυστικά μαγειρικής που λίγοι γνωρίζουν. Τώρα θα τα μάθεις κι εσύ.
Βάλε ουζάκι κι έλα να φτιάξουμε το τέλειο χταποδάκι, με τις συνταγές που βρήκαμε. Η Σαρακοστή είναι μόνο η αφορμή.
Αν αναρωτιέσαι τι στο καλό να φτιάξεις σήμερα, σού έχουμε πέντε νοστιμότατες και σχετικά εύκολες προτάσεις.
Βλέπεις εκείνη τη σκονισμένη κονσέρβα στο ντουλάπι; Δες αν έχει λήξει και ξεκίνα να ετοιμάζεις πέντε νοστιμότατες συνταγές.
Λιγουρεύτηκες ένα γλυκάκι, αλλά αν είναι να περάσεις δύο ώρες φτιάχνοντάς το θα σου έχει φύγει η λιγούρα; Σε νιώθουμε. Και σου έχουμε λύσεις.
Μια ιστορία για τα ντολμαδάκια, το εμβληματικό πιάτο –μεζέ της Σαρακοστής μας και όχι μόνο
Το χρώμα του ταραμά, το ψωμί και όλα όσα έχουν σημασία και πρέπει να γνωρίζεις για να φτιάξεις την πιο αφράτη και νόστιμη ταραμοσαλάτα.
Από την Πόλη έρχονται… πέντε υπέροχες συνταγές που θα κάνουν το σπίτι να μοσχοβολήσει μπαχάρια, ό,τι πρέπει για κυριακάτικο μεσημέρι.
Γκουακαμόλε, τσίλι κον κάρνε, μπουρίτο και άλλες νοστιμιές θα φτιάξεις με τα χεράκια σου… και με τις φανταστικές συνταγές που σου βρήκαμε.
Wendell Berry, Αμερικανός συγγραφέας