Από το Μαρούσι μέχρι τη Μαλακάσα πιάνουμε τραπέζι κάτω από φυλλωσιές και τρώμε λαχταριστά κρεατικά σε εξοχικές και παραδοσιακές ταβέρνες με άρωμα από τα παλιά.
Δεν χρειάζεται να οδηγείτε με τις ώρες για να φάτε ένα ψαράκι της προκοπής. Πέντε ταβερνάκια στο κέντρο σερβίρουν ωραιότατους οικονομικούς ψαρο-μεζέδες.
Γαρίδες σε κάθε πιθανό και απίθανο συνδυασμό, φρέσκοι ψαρομεζέδες και πειραγμένη ελληνική κουζίνα συνοδεύουν ούζο και τσίπουρο σε 5 αγαπημένα εστιατόρια.