BON AGAPIΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΟΣΠΡΙΑ, ΡΥΖΙ & ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Ο... εξελληνισμός της σαλάτας Panzanella

Η Αγάπη φτιάχνει μια σαλάτα σαν Panzanella, και εξερευνά κατά πόσο η ιταλική κουζίνα δέχεται… ελληνικές αυθαιρεσίες.

Mujaddara: το αραβικό φακόρυζο

Η Αγάπη μάς φτιάχνει ένα εκπληκτικό φακόρυζο αραβικής έμπνευσης, σπυρωτό και με ωραία μπαχαρικά, τέλειο για την Σαρακοστή.

Η γιορτή των σπαραγγιών

Έφτασε η εποχή τους, και η Αγάπη γιορτάζει τα σπαράγγια με δύο εκπληκτικές (και σούπερ υγιεινές) συνταγές.

Εαρινή ισημερία, υπερπανσέληνος και μια πορτοκαλιά σούπα

Η Αγάπη γιορτάζει την ισημερία με μία μαγική σούπα, με ακόμα πιο μαγικό χρώμα…

Μανιταρομαγειρέματα μέρος Ε’ και τελευταίο

Η Αγάπη τελειώνει το επικό της αφιέρωμα στα μανιτάρια με μια συνταγή για υπέροχα νιόκι.

Μια υπέροχη φασολάδα βελουτέ με καπνιστή πάπρικα

Η Αγάπη μας φτιάχνει μια υπέροχη φασολάδα βελουτέ, με καπνιστή πάπρικα και αυγοτάραχο.

Something old, something new

Η Αγάπη υποδέχεται το φθινόπωρο, φτιάχνοντάς μας ένα υπέροχο ratatouille.

Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη

Τα μυστικά για να διαχειριστείτε σωστά τις πρώτες ύλες για να φτιάξετε την τέλεια καλοκαιρινή σούπα μινεστρόνε.

"Διαθέτω το δώρο της παρατηρητικότητας που ονομάζεται κυνισμός από κάποιους που το στερούνται."

Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω

  • 1869 - Ο Χρυσός του Ρήνου, πρώτο μέρος της τετραλογίας του Δαχτυλιδιού των Νιμπελούνγκεν του Ρίχαρντ Βάγκνερ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στο Μόναχο.

    1908 - Αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία της Βουλγαρίας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY