Στάσου, φιστίκια! Η Αγάπη παίζει με τις αναμνήσεις μας από τον ελληνικό κινηματογράφο και ανατρέπει τα δεδομένα μιας συνταγής, αφού φτιάχνει πέστο χωρίς σκόρδο!
Ένα γκρατέν για το καλοκαίρι Η Αγάπη καταρρίπτει τον μύθο ότι το γκρατέν είναι εξ ορισμού κάτι βαρύ και χειμωνιάτικο και το αποδεικνύει φτιάχνοντας ένα καλοκαιρινό γκρατέν με κολοκυθάκια, που θα σας ενθουσιάσει!
Το προξενιό των ... ρεβιθιών! Η Αγάπη προξενεύει τα ρεβίθια με τα ζυμαρικά και φτιάχνει μια λιμπιστική καλοκαιρινή σαλάτα
Φύγε εσύ έλα εσύ: Έκδοση 2020 Η Αγάπη αποδεικνύει πως με τα ίδια περίπου υλικά φτιάχνεις δύο εντελώς διαφορετικές μακαρονάδες
Agapi asparagus amat Η Αγάπη εξομολογείται τον έρωτά της για τα σπαράγγια και μας δίνει τέσσερις συνταγές για ανοιξιάτικες σούπες
Κινέζικη Πρωτοχρονιά: Η Χρονιά του Αρουραίου Αφού μάθουμε τι συμβολίζει το πρώτο ζώδιο του Κινέζικου κύκλου, μαγειρεύουμε τηγανιτό ρύζι και γιορτάζουμε την Κινέζικη Πρωτοχρονιά
Μια αλλιώτικη φασολάδα Η Αγάπη βάζει την προσωπική της πινελιά στο κλασικό και αγαπημένο φαγητό, κάνοντάς το ακόμα πιο νόστιμο.
Μια τέλεια σούπα με μανιτάρια και κάστανο Η Αγάπη φτιάχνει μία σούπα πολύ κατάλληλη για την εποχή, με κανθαρέλλες και κάστανα, για να μας ζεστάνει.
Caprese… σε δύο εκδοχές Επειδή ο καιρός μάς τα λέει περίεργα, η Αγάπη ετοιμάζει δύο διαφορετικές συνταγές. Μία για λιακάδα, και μία για βροχή.
Ο... εξελληνισμός της σαλάτας Panzanella Η Αγάπη φτιάχνει μια σαλάτα σαν Panzanella, και εξερευνά κατά πόσο η ιταλική κουζίνα δέχεται… ελληνικές αυθαιρεσίες.