Πατάτα η επαναστατική - Μέρος Γ'

Ένα επαναστατικό για την εποχή του ιστορικό βιβλίο εμπνέει την Αγάπη για να μας δείξει ένα κλασικό πεντανόστιμο γαλλικό φαγητό.

Πατάτα η επαναστατική - Μέρος Α΄

Η Αγάπη ξεκινάει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην πατάτα και σήμερα, προπαραμονή της γιορτής της 25ης Μαρτίου, διηγείται την επαναστατική της ιστορία.

Αγάπησα το (μαύρο) σκόρδο

Η Αγάπη εξομολογείται τον έρωτά της για το μαύρο σκόρδο και φτιάχνει τρεις συνταγές με αυτό το καταπληκτικό υλικό για να το αγαπήσουμε κι εμείς.

Πράσα, οι αγαθοί γίγαντες

Ωδή στα πράσα και μια φθινοπωρινή συνταγή για βελούδινη σούπα με πράσα, ξινόμηλα, μπύρα και καπνιστό τυρί.  Κόλαση!

Η φασολάδα του φθινοπώρου

Παρόλο που οι ζέστες καλά κρατούν, η Αγάπη προτείνει μια διαφορετική φασολάδα, πολύ πιο ελαφριά και πάρα πολύ νόστιμη.

v