Τα θεσπέσια πικρά του χειμώνα Η Αγάπη, αφού πλέξει το εγκώμιο της πικρής γεύσης, μας προσφέρει δύο συνταγές με αντίβ, το υπέροχο αυτό χειμωνιάτικο λαχανικό.
Φακές για όσους τις μισούν (και όχι μόνον) Αν μισείτε τις φακές θα τις αγαπήσετε κι αν τις αγαπάτε θα τις λατρέψετε ακόμα πιο πολύ!
Grana Padano: Ένα τυρί-θησαυρός Η Αγάπη μαγειρεύει με την Grana Padano, το διάσημο Ιταλικό τυρί με την μακραίωνη, πλούσια ιστορία και την μοναδική γεύση.
Φουλ του κόκκινου / Δεύτερο Μέρος Το κόκκινο βαθαίνει, με τις λιαστές ντομάτες να πρωταγωνιστούν σε μια λαχταριστή μακαρονάδα φούρνου κι ένα ντιπ για το απεριτίφ του Σαββατοκύριακου.
Φουλ του κόκκινου / Πρώτο Μέρος Η Αγάπη βάζει το κόκκινο στην κουζίνα της και μας ανοίγει την όρεξη με μια σάλτσα κι ένα φαγητό.
Η ζωή μας κύκλους κάνει Μια Σεπτεμβριάτικη λαχταριστή μακαρονάδα με σύκα κι άλλα καλούδια μάς οδηγεί στο να μετράμε τη ζωή μας αλλιώς! Εσείς, πώς μετράτε τη δική σας;
Όνειρα εαρινά και ταξιδιάρικα Η Αγάπη εμπνέεται από ένα ημερολόγιο, ονειρεύεται ένα ταξίδι και μας σερβίρει μια ανοιξιάτικη πανδαισία.
Πατάτα η επαναστατική - Μέρος Δ΄ Η εποποιία της πατάτας συνεχίζεται με τον επαναστατικό πουρέ του μεγάλου σεφ της γαλλικής γαστρονομίας, Joël Robuchon.