Πατάτα η επαναστατική - Μέρος Γ' Ένα επαναστατικό για την εποχή του ιστορικό βιβλίο εμπνέει την Αγάπη για να μας δείξει ένα κλασικό πεντανόστιμο γαλλικό φαγητό.
Πατάτα η επαναστατική - Μέρος Β΄ Το δεύτερο κεφάλαιο του αφιερώματος στην πατάτα μάς βάζει να ανάψουμε τους φούρνους μας και να τις ψήσουμε με τρεις τρόπους.
Πατάτα η επαναστατική - Μέρος Α΄ Η Αγάπη ξεκινάει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην πατάτα και σήμερα, προπαραμονή της γιορτής της 25ης Μαρτίου, διηγείται την επαναστατική της ιστορία.
Αγάπησα το (μαύρο) σκόρδο Η Αγάπη εξομολογείται τον έρωτά της για το μαύρο σκόρδο και φτιάχνει τρεις συνταγές με αυτό το καταπληκτικό υλικό για να το αγαπήσουμε κι εμείς.
Χωρίς κρέας / Μέρος τέταρτο: Τα ριζότι του χειμώνα Μετά τα μακαρόνια, στο αφιέρωμα "χωρίς κρέας", σειρά πήρε το ριζότο και είμαστε πολύ χαρούμενοι, και γι' αυτό, επίσης!
Χωρίς κρέας/Μέρος τρίτο: Οι μακαρονάδες του χειμώνα Το αφιέρωμα "χωρίς κρέας" συνεχίζεται με έξι λατρεμένες μακαρονάδες κι αυτό μας αρέσει πάρα πολύ!
Χωρίς κρέας / Μέρος δεύτερο: Τα όσπρια του χειμώνα Το δεύτερο μέρος της επιχείρησης "χωρίς κρέας" συνεχίζεται με ένα αφιέρωμα στα αγαπημένα όσπρια.
Xωρίς κρέας / Μέρος πρώτο : Xειμωνιάτικα λαχανικά Η Αγάπη δηλώνει μεν παμφάγος, μάς προτρέπει δε, να κάνουμε ολιγοήμερο διάλειμμα από το κρέας, μέσα από δέκα συνταγές με λαχανικά του χειμώνα.
Πράσα, οι αγαθοί γίγαντες Ωδή στα πράσα και μια φθινοπωρινή συνταγή για βελούδινη σούπα με πράσα, ξινόμηλα, μπύρα και καπνιστό τυρί. Κόλαση!
Η φασολάδα του φθινοπώρου Παρόλο που οι ζέστες καλά κρατούν, η Αγάπη προτείνει μια διαφορετική φασολάδα, πολύ πιο ελαφριά και πάρα πολύ νόστιμη.