BON AGAPIΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΟΣΠΡΙΑ, ΡΥΖΙ & ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Κινέζικη Πρωτοχρονιά: Η Χρονιά του Αρουραίου

Αφού μάθουμε τι συμβολίζει το πρώτο ζώδιο του Κινέζικου κύκλου, μαγειρεύουμε τηγανιτό ρύζι και γιορτάζουμε την Κινέζικη Πρωτοχρονιά

Μια αλλιώτικη φασολάδα

Η Αγάπη βάζει την προσωπική της πινελιά στο κλασικό και αγαπημένο φαγητό, κάνοντάς το ακόμα πιο νόστιμο.

Μια τέλεια σούπα με μανιτάρια και κάστανο

Η Αγάπη φτιάχνει μία σούπα πολύ κατάλληλη για την εποχή, με κανθαρέλλες και κάστανα, για να μας ζεστάνει.

Caprese… σε δύο εκδοχές

Επειδή ο καιρός μάς τα λέει περίεργα, η Αγάπη ετοιμάζει δύο διαφορετικές συνταγές. Μία για λιακάδα, και μία για βροχή.

Ο... εξελληνισμός της σαλάτας Panzanella

Η Αγάπη φτιάχνει μια σαλάτα σαν Panzanella, και εξερευνά κατά πόσο η ιταλική κουζίνα δέχεται… ελληνικές αυθαιρεσίες.

Ζαφορά, η πολύτιμη χρυσοκόκκινη κλωστή

Η Αγάπη αγαπά την ζαφορά και μάς μαγειρεύει ένα έξοχο κριθαράκι με μύδια που την αναδεικνύει

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Η Αγάπη αποδίδει στην περίφημη σαλάτα του Καίσαρα τα εύσημα που της αξίζουν

Mujaddara : Το Αραβικό φακόρυζο

Η Αγάπη βρήκε τον τρόπο να κάνει το φακόρυζο λαχταριστό

Η γιορτή των σπαραγγιών

Η Αγάπη γιορτάζει τον ερχομό των σπαραγγιών με δύο νόστιμες συνταγές

Εαρινή ισημερία, υπερπανσέληνος και μια πορτοκαλιά σούπα

Η Αγάπη γιορτάζει την ισημερία με μία μαγική σούπα, με ακόμα πιο μαγικό χρώμα…

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY