Η ανασκόπησή μας για το 2025: Τι διαβάσατε πιο πολύ φέτος
Τα είκοσι θέματα του in2life που αγαπήσατε πιο πολύ απ’ όλα τη χρονιά που μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες, σε μια ανασκόπηση γεμάτη… ωραία ζωή.
Τα είκοσι θέματα του in2life που αγαπήσατε πιο πολύ απ’ όλα τη χρονιά που μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες, σε μια ανασκόπηση γεμάτη… ωραία ζωή.
Αυτή ήταν η χρονιά που γιορτάσαμε τα 20 μας χρόνια. Ήταν επίσης η χρονιά που κάναμε το πρώτο μας μεγάλο πάρτι, που σας συναντήσαμε και σας γνωρίσαμε από κοντά, και πολύ το χαρήκαμε. Γι’ αυτό και σήμερα, λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2025, ρίχνουμε μια ματιά στα θέματά μας που διαβάστηκαν περισσότερο απ’ όλα, για να θυμηθούμε μόνο τις καλές στιγμές, να σε (ξανα)βάλουμε να ονειρεύεσαι παραλίες για το καλοκαίρι που δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνεται από εδώ που το κοιτάς, και για να σου ανοίξουμε πάλι την όρεξη –επειδή ναι, είχε και πολύ φαΐ η φετινή χρονιά, όπως και όλες οι προηγούμενες εξάλλου.
*ήχος από ντραμς*

Τα καλύτερα παϊδάκια στην Αττική: 5 στέκια για κρεατοφάγους
Είμαστε (και είσαστε) κρεατοφάγοι, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;
Η Τσονίμα έχει την ωραιότερη αμμουδιά της Αττικής
Μια από τις ωραιότερες παραλίες της Κερατέας είχε φέτος την τιμητική της.
Πώς να τρελάνεις το μυαλό ενός άντρα: Οδηγός αποπλάνησης
Γιατί τι θα ήμασταν χωρίς έρωτες;
Μπήκαμε να κλείσουμε για 15αύγουστο στις Κυκλάδες χωρίς να έχουμε πάρει τα χάπια μας
Ο τρόμος μπροστά στην ξέφρενη άνοδο των τιμών στα νησιά που μετατρέπονται ταχύτατα σε θεματικό πάρκο για τουρίστες μας ενώνει (και) φέτος.
20 απίθανα πράγματα που θα συμβούν τον Ιούνιο στην Αθήνα
Ο πιο αθηναϊκός απ’ όλους τους μήνες είχε όπως πάντα 20 διαφορετικούς τρόπους να τον γιορτάσεις.
Στη Χαμολιά για γαριδομακαρονάδα και φρέσκο ψάρι σαν σε νησί
Γιατί τα θαλασσινά πλάι στην θάλασσα της Αττικής είναι βασικό και αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα.
Καφέ με αυλή σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Καλλιθέα για να αράξεις στην ησυχία σου
…όπως και τα καφεδάκια σε όμορφες αυλές.
Η Πούντα στο Λαγονήσι είναι η τέλεια παραλία με άμμο στην Αττική
Την Πούντα την ανακαλύψαμε φέτος και ενθουσιαστήκαμε τόσο που την ανακηρύξαμε τη νέα αγαπημένη μας παραλία της Αττικής. Χαιρόμαστε που ενθουσιαστήκατε κι εσείς μαζί μας.
Στον Κουβαρά της Αττικής για κολασμένα παϊδάκια και μια φάρμα με αλπακά
Και το φθινόπωρο οι μονοήμερες εκδρομές στα πέριξ της Αθήνας καλά κρατούσαν.
5 μυστικά ταβερνάκια που πάνε μόνο οι ντόπιοι στα προάστια
Γιατί πάντα είμαστε στην γύρα και στην αναζήτηση για καλό φαγητό που δεν το έχεις ξαναδοκιμάσει.
Τους καλύτερους και πιο φτηνούς μεζέδες θα τους βρεις στη Νέα Ιωνία
Ήταν Φεβρουάριος, ο μήνας που τρωγοπίναμε δίχως αύριο.
5 ιδιαίτερα μαγαζιά για φαγητό στην Αθήνα
Μπολανί και Ουστπίτσι και Κατάκ και Ντοροβάτ και άλλες άγνωστες λέξεις, που δεν θέλεις να τις μάθεις, να τις φας θέλεις.
Στο Μικρό Αμόνι για ονειρικές βουτιές μιάμιση ώρα από την Αθήνα
Η αγαπημένη μας από τις μονοήμερες εκδρομές που κάναμε φέτος το καλοκαίρι έγινε και δική σου, και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό.
Πού ΔΕΝ είναι η φάση: Τρωγοπίνοντας σε Γαλάτσι και Λαμπρινή
«Η φάση» κούρασε, και μάλλον γι’ αυτό η φετινή σειρά άρθρων Πού ΔΕΝ είναι η φάση έγινε με την πρώτη τόσο δημοφιλής.
Τέλεια μεζεδοπωλεία και ταβερνάκια με ζωντανή μουσική
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτές οι διευθύνσεις έβαλαν τη σωστή μουσική στα βράδια σου.
Τύπου ταβέρνα μας είπαν κι εμείς πήγαμε τρέχοντας στο Παγκράτι
Από όλα τα νέα εστιατόρια και ταβερνάκια που άνοιξαν φέτος στην Αθήνα (κι ήταν πολλά, πάρα πολλά) αυτό αγαπήσατε περισσότερο.
Μήπως να φας στο Μήπως στο Κερατσίνι επειγόντως;
Γιατί οι γειτονιές του Πειραιά έχουν πάντα το καλύτερο φαγητό.
Ρεμπετάδικα στην Αθήνα: 9 στέκια για ωραίες πενιές
Επειδή όλοι αγαπάμε ρεμπέτικα.
Φαγητό στην Κόρινθο και τα πέριξ: Οι προτάσεις των ντόπιων
Όχι να το παινευτούμε, αλλά οι καλές πηγές κάνουν τους πληρέστερους οδηγούς –και η επίσης φετινή σειρά άρθρων με τις προτάσεις των ντόπιων για φαγητό σε διάφορα μέρη της Ελλάδας είχε επίσης γκραν σουξέ.
Πού να πας για καλό φαγητό στην Αθήνα χωρίς να ξοδέψεις πάνω από 20€
Προσδεθείτε, ακολουθεί επαίσχυντο κλισέ, είναι ωστόσο γεγονός ότι η φτώχεια θέλει καλοπέραση.