Πήγαμε μια βόλτα στους πιο θρυλικούς φούρνους του αθηναϊκού κέντρου και στοκάραμε μοσχομυριστά και φρεσκοφουρνιστά καλούδια γιατί έρχεται δύσκολος χειμώνας.
Πήγαμε στον Κότταβο στο Περιστέρι και δοκιμάσαμε λαχταριστά πιάτα με έμπνευση από την κρητική και ναξιώτικη κουζίνα που μας ενθουσίασαν. Τιμές στα 20-25€ το άτομο με κρασάκι.
Ξέρεις τι λείπει συχνά από τα παρεΐστικα νέο-καφενεία που έχουν σταθερά καλές τιμές; Τα πραγματικά αξιομνημόνευτα μεζεδάκια. Τα βρήκαμε, στο Ρελαντί της Πανόρμου.
Φρεσκοτηγανισμένα, χειροποίητα, λαχταριστά και έξτρα τραγανά αυτά είναι τα καλύτερα πιροσκί της πόλης για να προσκυνήσουν κι οι αλλόθρησκοι τυροπιτάδες.
Open grill με premium κοπές, ψαρικά, σαλάτες, οστρακοειδή, ελληνικά τυριά και αλλαντικά, ζυμαρικά και επιδόρπια κολασμένα. Το μπραντς του Ora δεν περιγράφεται με λέξεις, θα προσπαθήσουμε όμως.
Η Βεάκη στο Περιστέρι βρήκε το sushi bar που είχε ανάγκη κι εμείς κάναμε μια βαρβάτη επιδρομή στην κουζίνα του, για χάρη των λαχταριστών signature rolls του.
Ψάχνεις τις καλύτερες ταβέρνες και εστιατόριο για κρέας στην Αθήνα; Ο οδηγός μας θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κρυμμένα διαμάντια με τις πιο νόστιμες σπεσιαλιτέ.
Ήπιαμε τα Βenriach μας με τον global ambassadaror του λατρεμένου single malt whisky, Stewart Buchanan και δοκιμάσαμε το pairing menu που ετοίμασε το Fine Mess. Είχαμε πρόγραμμα.