Brunch: Οι αθηναϊκές Κυριακές είναι νόστιμες

Λαχταριστές τηγανίτες με χειροποίητη καραμέλα βουτύρου, αχνιστές σούπες και ομελέτες σε δεκάδες παραλλαγές. Η συνήθεια του Κυριακάτικου breakfast-lunch φτάνει στην Αθήνα και φορτώνει μπουφέδες και τραπεζάκια με τα γιατρικά του hangover. Πρόσχωμεν.

2013: Τα πρωινά των ξενύχτηδων

Η επόμενη της γιορτινής νύχτας του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν μας βρίσκει πεινασμένους και –ολίγον τι – ζαλισμένους. Σούπες, χυμοί, ζυμαρικά, κρεατικά και ένα σωρό ακόμα λιχουδιές υπόσχονται να μας «επαναφέρουν». Πού θα γευτούμε το πρώτο πρωινό του 2013;

Havana Cocteles: Τα T.G.I. Friday’s® μας ταξιδεύουν στην Κούβα

Τα T.G.I. Friday’s® και το Havana Club ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν τρία ολόφρεσκα κοκτέιλ που περικλείουν όλες τις μυρωδιές και τις γεύσεις του χειμώνα, για να τα απολαύσουμε σε ρυθμούς… κουβανέζικης διάθεσης.

Η Αθήνα… τσιμπολογάει

Μπορείτε να τα πείτε μεζεδάκια, tapas, ή απλά μικρές μερίδες. Σημασία έχει ότι θα τα μοιραστείτε με όλη την παρέα, και θα τα πληρώσετε σε τιμές που ξεκινούν… κάτω από ένα ευρώ. Πού; Σε δέκα αθηναϊκά στέκια που στριμώχνουν τα μενού τους στα πιατάκια του γλυκού.

Κυπριακή κουζίνα στην Αθήνα: Ξέρεις από σεφταλιά;

Σεφταλιές, λούντζες, κούπες, αφέλιες… Έχετε άγνωστες λέξεις; Πέντε αθηναϊκά εστιατόρια και ταβερνάκια υπόσχονται να σας μυήσουν στα γευστικά μυστικά της κυπριακής κουζίνας… με το νι και με το σίγμα.

Twisted Burgers: Τα T.G.I. Friday’s® επανεφευρίσκουν το burger

Ελληνικό βουβαλίσιο κρέας, μυστική συνταγή απαλλαγμένη από κρέας για τους vegetarians, burger που… θεραπεύει το hangover και μια γεύση από Ινδία. Τα T.G.I. Friday’s® υπόσχονται να σας κάνουν να ξεχάσετε ό,τι ξέρατε για τα burgers.

Φαγητό low budget: 11 αθηναϊκές διευθύνσεις μετά τιμών

Μαγειρεία με ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας, sui generis καφενεδάκια που σερβίρουν μεζέδες σε πεζόδρομους, και αυτοσχέδιες ψησταριές σε εναλλακτικές γειτονιές αποδεικνύουν περίτρανα ότι το καλό φαγητό στην Αθήνα δεν είναι απαραίτητα και ακριβό.

Septem: Η χαρά του (μικρο)ζυθο-λάτρη

Η κρίση ή κουλτούρα της γεύσης; Ό,τι κι αν είναι αυτό που ευθύνεται για τη διάδοση της μπύρας από τις νεόκοπες «μικρο-ζυθοποιίες», το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό και άκρως ενδιαφέρον. Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί το «success story» του αναπτυσσόμενου αυτού κλάδου, που ακούει στο όνομα Septem.

Εθνικές κουζίνες: Γεύση από… Βαβέλ στην Αθήνα

Τι μαγειρεύει ένας Φιλανδός σεφ στο Μεταξουργείο; Πού θα βρείτε καλή ινδική κουζίνα χωρίς κιτς ντεκόρ γύρω της; Πώς ξεχωρίζει η εβραϊκή από τις υπόλοιπες κουζίνες της Μέσης Ανατολής; Δέκα αθηναϊκά εστιατόρια δίνουν νόστιμες απαντήσεις.

Απόρρητο
v