Delivery το Πάσχα: Οι διευθύνσεις που… εφημερεύουν

Πίτσα, σουβλάκι, burger και μαγειρευτά στην πόρτα σας ανήμερα της ημέρας του Πάσχα, μέσα από 11 διευθύνσεις που… δεν αργούν!
Delivery το Πάσχα: Οι διευθύνσεις που… εφημερεύουν

Η παραγγελία στο σπίτι τις αργίες είναι ένα σοβαρό ζήτημα. Για όσους δεν έχουν την τύχη να παρευρεθούν στο κλασικό πασχαλινό τραπέζι η πείνα… θερίζει και η αναζήτηση ανοικτών delivery ξεκινά. Και είναι δύσκολη.

Για να σας βγάλουμε από τον κόπο, βρήκαμε 11 διευθύνσεις σε Αθήνα και Προάστια οι οποίες… εφημερεύουν και αναλαμβάνουν να σβήσουν την πείνα μας.

Sugar inn 

Σας έπιασαν βραδινές λιγούρες; Το γλυκό στέκι της Τσακάλωφ ανοίγει από τις 19.00 το απόγευμα την Κυριακή του Πάσχα και παραμένει ανοιχτό όλο το βράδυ για να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σας. Στο μενού του βρίσκουμε βάφλες, κρέπες, χειροποίητους λουκουμάδες, ντονατς, αλλά και club sandwich, σαλάτες και χοτ ντογκ.

Street Souvlaki 

Κάνει ντελίβερι με… roller skates και παραμένει ανοικτό από το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι το βράδυ για να ικανοποιήσει τους σουβλακολάτρεις του Πειραιά μέσα από κρεατοφαγικές επιλογές και όχι μόνο. Στο Street Souvlaki θα βρείτε πάσης φύσεως σουβλάκια, τορτίγιες, τυλιχτά σε light επιλογές, ενδιαφέρουσες σως για να βουτήξετε τις τηγανιτές πατάτες και ένα σωρό ακόμα εκλεκτές γεύσεις.

Σάββας Κεμπάπ

Το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας στο Παγκράτι ανοίγει από τις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής για να μας φιλέψει ζουμερό κεμπάπ, αλλά και ωραιότατα τυλιχτά με κοτομπέικον, ντονέρ, γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο, καλαμάκι χοιρινό και κοτόπουλο και ψητά της ώρας. Δείτε το μενού εδώ. 

Βόνιτσα

Ίσως το μοναδικό σουβλατζίδικο στην Αθήνα που φτιάχνει τέσσερα διαφορετικά είδη γύρου, χοιρινό, κοτόπουλο και ντονέρ μοσχαρίσιο και αρνίσιο. Το μπιφτέκι είναι επίσης εξαιρετικό, το λουκάνικο απλά καλό. Όλα μπορούν να… τυλιχτούν σε σάντουιτς, αντί για πίττα, αν το επιθυμείτε.

Το Χάνι του Σταύρου

Χοιρινός γύρος ξεροψημένος και τραγανός, τεράστιες μερίδες, πολύ καλό καλαμάκι χοιρινό και κοτόπουλο, και τάχιστο delivery: ακόμη και σε ώρες αιχμής. To Χάνι του Σταύρου αποτελεί εγγύηση για σούπερ σουβλακοφαγία στα βόρεια προάστια. Σημειώστε ότι την Κυριακή του Πάσχα ανοικτό θα είναι μόνο το κατάστημα του Ηρακλείου. 

Καλαμάκι Κολωνάκι

Εξαιρετικό χοιρινό σουβλάκι και πίττες στην πιο hip πλατεία της Αθήνας «βγάζει» το μοντέρνο αυτό σουβλατζίδικο και τις στέλνει σπίτι μας και την Κυριακή του Πάσχα. Από τις αγαπημένες μας επιλογής η ψητή φέτα στο αλουμινόχαρτο και το μπιφτέκι γαλοπούλας. Δείτε το μενού εδώ

Queens  

Ένα από τα πρώτα χαμπουργκεράδικα στην Ελλάδα και σταθερή αξία στην περιοχή της Γλυφάδας, το Queens ανοίγει την κουζίνα του από τις 17.00 το απόγευμα και μας προκαλεί να δοκιμάσουμε το «βρώμικό» του burger με το oldschool μπιφτέκι και τις λαχταριστές τηγανιτές πατάτες. Κορυφαίες επιλογές το Bacon Burger με τσένταρ και το Chicken Burger. Δείτε το μενού εδώ

Φιλόξενο Σπίτι

Ένα από τα παλιότερα και πιο τίμια μαγειρεία της πλατείας Αμερικής, εξυπηρετεί ολόκληρο το κέντρο και «ξεφουρνίζει» τεράστια ποικιλία μαγειρευτών, μεταξύ των οποίων, για όσους νηστεύουν, αρακάς, φασολάκια, μπάμιες, γεμιστά, σπανακόρυζο, λαχανόρυζο, ρεβίθια, ναπολιτέν μακαρονάδα, σουπιές με σπανάκι, γίγαντες και χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι Δείτε το μενού εδώ. Τηλ: 21 0861 4956.

Αχιλλέας

Το ξακουστό ψητοπωλείο των Εξαρχείων ξεκινά το ψήσιμο από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι και σερβίρει πλην των παραδοσιακών σουβλακίων και λαχταριστά μαγειρευτά πάσης φύσεως (φασολάδα, γιουβαρλάκια, χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι κ.α.), και ένεκα ημέρας αρνάκι με σταμναγκάθι και ένα σωρό ακόμα λιχουδιές.

Burgerville  

Οι λάτρεις του burger στο Αιγάλεω δε θα μείνουν πεινασμένοι, αφού το Burgerville ανοίγει τις γκριλιέρες του από τις 17.00 και «βγάζει» νοστιμότατες και ιδιαίτερες επιλογές όπως το Mediterranean με φέτα, ντομάτα, κάπαρη και ελιές, το Mexikan Tekila με καυτερές jalapenos, τσένταρ, μπέικον και μανιστάρια και το Karbonara με καρμπονάρα σως, bacon, μανιτάρια και παρμεζάνα.

Pizza Fan

Ούτε οι φαν της πίτσα θα μείνουν παραπονεμένοι την Κυριακή του Πάσχα, μιας και η μεγάλη αλυσίδα ανοίγει όλα της τα υποκαταστήματα από τις 17.00 το απόγευμα και δέχεται παραγγελίες για πίτσες, burger, μακαρονάδες, σαλάτες, σάντουιτς, τορτίγιες και γενικά… ό,τι τραβάει η όρεξή σας. Δείτε όλα τα καταστήματα εδώ. 
 

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v