Πέντε αθηναϊκά ταβερνάκια και εστιατόρια ρίχνουν τηγάνια στη φωτιά, βγάζουν τραπεζάκια έξω και μας περιμένουν για το πατροπαράδοτο ανοιξιάτικο τσιμπούσι.
Μυρωδάτη λαγάνα, ταραμοσαλάτα, μύδια αχνιστά, γαρίδες σε δεκάδες συνδυασμούς, κυδώνια, χταποδάκι ξιδάτο και καλαμάρι γεμιστό. Αμολάμε καλούμπα και δοκιμάζουμε τα πιο νόστιμα μενού της πόλης για την Καθαρά Δευτέρα.
Τρυφερά φιλετάκια, γιγάντια rib eye’s, ζουμερές μπριζόλες. Γυρνάμε τα κρεατοφαγικά στέκια της Αθήνας, και καταλήγουμε στα έξι αγαπημένα μας, για να γιορτάσετε… την παγκόσμια μέρα που κλείνει κοροϊδευτικά το μάτι στον Άγιο Βαλεντίνο.