Burger Fest: Η αθηναϊκή γιορτή των burgers

Η Αθήνα τον Μάιο γεμίζει μυρωδιές από τραγανό μπέικον, ζουμερό μπιφτέκι και τηγανιτές πατάτες στο πρώτο Athens Burger Fest.
Burger Fest: Η αθηναϊκή γιορτή των burgers
Σκεφτόσασταν ότι μερικά από τα πιο φημισμένα μπεργκεράδικα παραήταν μακριά σας για να μπορέσετε να τα επισκεφτείτε; Τώρα μπορείτε να τα δοκιμάσετε όλα μαζί!

Από τις 6 ως τις 8 Μαΐου, στο πραγματικά μεταμορφωμένο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, το Athens Burger Fest είναι το event που κάθε λάτρης του Burger περίμενε εδώ και καιρό. Στο πρώτο γαστρονομικό φεστιβαλ στην Ελλάδα αποκλειστικά αφιερωμένο στο Burger μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και Burger Houses της Αθήνας θα σε περιμένουν σερβίροντας  για τρεις ημέρες τις δικές τους γευστικές προτάσεις.

Το κάθε Burger House έρχεται με ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) με συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Athens Burger Fest! Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο εξωτικούς συνδυασμούς.

Τις μοναδικές γεύσεις του 1oυ Athens Burger Fest θα απογειώσουν συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών όπως Ημισκούμπρια, Weddings Singers, Bangies, Jaguar Bombs και πολλοί άλλοι, DJ sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Stand-up Comedy Acts, ολοήμερα happenings, ενώ στο χώρο του φεστιβαλ θα βρίσκεται και το αγαπημένο μας The Flea Market. Μην ξεχνάμε βέβαια και το Μεγάλο Βραβείο του Καλύτερου Burger House της Αθήνας, που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό.

Η προπώληση των εκπτωτικών, ομαδικών και 3ήμερων εισιτηριών έχει ήδη ξεκινήσει εδώ. Στο ταμείο του φεστιβάλ θα διατίθεται μόνο το εισιτήριο γενικής εισόδου των 5 ευρώ με αναψυκτικό ή μπύρα.


Info:
Ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 17:00 - 01:00
Σαββάτο 12:00 - 01:00
Κυριακή 12:00 - 23:00
Πού: Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι (https://goo.gl/maps/ULHCjnHGUkF2)
Πότε: 6, 7 και 8 Μαΐου 2016
Πόσο: 5 ευρώ (με μπύρα ή αναψυκτικό) / Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών
Προπώληση: http://www.viva.gr/tickets/festival/palio-amaxostasio/burger-fest-16/
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v