Τους καλείτε, έρχονται, σχεδιάζετε μαζί το μενού, πληρώνετε τα υλικά, το ετοιμάζουν, το σερβίρουν, απολαμβάνετε, φεύγουν. Το κόστος; Ένα φιλοδώρημα για τον κόπο τους.
Μεξικάνικο στο Χαλάνδρι, κρεατοφαγία στα Μελίσσια, μοντέρνα ελληνική κουζίνα στην Κηφισιά, μαμαδίσια πιάτα στο Μαρούσι. Οκτώ top γευστικές διευθύνσεις στον… Βορρά.
Συγκεντρώνουμε τα set menu μερικών εκ των πιο «γκουρμέ» εστιατορίων της Αθήνας και δοκιμάζουμε υψηλή γαστρονομία σε τιμές που δεν ξετινάζουν τον προϋπολογισμό μας.
Το γαλάζιο της θάλασσας παντρεύεται με ιντριγκαδόρικες μυρωδιές και γεύσεις, καθώς αρμενίζουμε σε οκτώ must γαστρονομικές διευθύνσεις της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Φορτώσαμε τραπεζάκια με γαύρους, αθερίνες, μπακαλιάρους, γαρίδες και καλαμαράκια, και πληρώσαμε λιγότερα από 20€ το άτομο σε εννιά τίμιες ψαροταβέρνες.