Στην παλαιότερη στοά της Αθήνας, άνοιξε πριν από δυο μήνες ένα γαστροκαφενείο χαλαρό και φιλόξενο, που φτιάχνει νοστιμιές από προϊόντα ελλήνων μικροπαραγωγών.
Σαν το γουακαμόλε δεν έχει κι εμείς ξεχυθήκαμε στα καλύτερα μεξικάνικα της πόλης για να δοκιμάσουμε το χειροποίητο dip που καίει δικαιολογημένα καρδιές.
Το Γίδι αποθεώνει στο μενού την προβατίνα κι εμείς του χρωστάγαμε καιρό μια επίσκεψη για να δοκιμάσουμε τα εκλεκτά κοψίδια της αγαπημένης χασαποταβέρνας.
Την είδαμε γκουρμέ και fine dining και πήγαμε τρέχοντας σε δύο από τις πιο χοτ γαστρονομικές πιάτσες της πρωτεύουσας για να φάμε κάπου καλά στα σίγουρα.
Από ζουμερά κοκκινιστά και παραδοσιακά γεμιστά μέχρι αργομαγειρεμένα κρεατικά και σπιτικές σούπες, αυτά τα μέρη σερβίρουν αυθεντικές γεύσεις που θυμίζουν μανούλα.