Φρέσκο ψάρι με το κιλό στα κάρβουνα, ή μήπως σούσι και σεβίτσε; Γιατί όχι και τα τρία; Το Manu στον Κεραμεικό δεν έχει ψαρο-στεγανά, και πολύ καλά κάνει.
Το Chico’s στο Χαϊδάρι είναι ένα υπέροχο εστιατόριο με μεξικάνικη κουζίνα, που σερβίρει τάκος, εντσιλάδας, γουακαμόλε και άλλα παραδοσιακά πιάτα σε καλές τιμές από 20€ το άτομο.
Στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου Stanley στο Μεταξουργείο, ο σεφ Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος μεγαλουργεί υπογράφοντας ένα fusion μενού με ελληνικές πρώτες ύλες.
Χειμώνιασε και θες να απολαμβάνεις μεζεδάκια πλάι στο τριζοβόλημα και τη ζεστασιά ενός τζακιού; Τα καλύτερα ταβερνάκια Πειραιώς, Αθηνών και περιχώρων σε ψάχνουν.