Οι γυναίκες, ντυμένες στα κόκκινα, ελκύουν σεξουαλικά περισσότερο τους άνδρες, καθώς το συγκεκριμένο χρώμα στέλνει «δυνατά» μηνύματα σχετικά με το ενδιαφέρον τους προς εκείνους, λένε οι επιστήμονες που μελέτησαν… την παλέτα του έρωτα.
Τι είναι τελοσπάντων αυτή η τάση των hipsters; Πώς θα τους ξεχωρίσετε και γιατί φοράνε τα γυαλιά και την ζακέτα της γιαγιάς; Αξίζουν τον θαυμασμό ή την απέχθειά μας; Και τελικά, προς τι όλη αυτή η… hipστερία;
Με βάση την γη των προγόνων τους και χωρίς την παραμικρή στήριξη από το κράτος όλο και περισσότεροι νέοι παρατούν την ζωή στην πόλη και επιστρέφουν στα χωριά τους για να γίνουν αγρότες. Η ελληνική γη και η οικονομική κρίση τους δικαιώνει.
Ο ρόλοι τους δευτερεύοντες. Ενίοτε διακοσμητικοί. Τα ονόματά τους σπάνια αναγράφονται στους τίτλους και όμως, η παρουσία τους είναι καταλυτική για την κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγή. Η αλήθεια πίσω από την παρεξηγημένη… τέχνη των «κομπάρσων» μέσα από το πρακτορείο στο οποίο αυτοί «γεννιούνται».
Εκβιασμοί, απειλές, παιδική πορνογραφία, cracking, hacking, διαδικτυακές απάτες. Το έγκλημα στον ελληνικό Κυβερνοχώρο ανθεί. Όμως τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει βρει τον… δάσκαλό του. Το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Πριν προχωρήσετε σε μία ασφάλεια ζωής βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς ακριβώς θα πιάσουν τόπο τα χρήματά σας, τα πλεονεκτήματα και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
Αρχαιολογικά ευρήματα μεγάλης αξίας κλάπηκαν πριν μερικές ώρες από το παλαιό μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας, στο κέντρο της Ολυμπίας. Τη ληστεία διέπραξαν ένοπλοι που απείλησαν υπάλληλο του μουσείου.
Ο έρωτας και τα ρομαντικά αισθήματα ερεθίζουν τον εγκέφαλο με παρόμοιο τρόπο όπως οι εθιστικές ουσίες, σύμφωνα με πρόσφατη ανακάλυψη επιστημόνων που μελέτησαν το μυαλό των ερωτοχτυπημένων.
Γιατί θα μπορούσε κάποιος να μην έχει προφίλ στο Facebook; Πόσο «έξω» από τις συζητήσεις νιώθεις όταν απέχεις από τα κοινωνικά δίκτυα; Και τι κάνεις με τα βίντεο του YouTube που σου αρέσουν; Επτά άνθρωποι που δε νιώθουν καθόλου εξωγήινοι εξηγούν…
Πόλεμοι, σεισμοί, οικονομικές καταστροφές, κι όμως ο παγκόσμιος πληθυσμός δηλώνει ευτυχέστερος απ’ ότι ήταν τέσσερα χρόνια πριν. Γιατί; Επειδή αυτοί που μας κάνουν ευτυχισμένους τελικά είναι οι άνθρωποι γύρω μας, λέει ο επικεφαλής της παγκόσμιας έρευνας.