Τις προσωπικές ρυθμίσεις στα προφίλ των χρηστών του αλλάζει το Facebook, προσφέροντας στα μέλη του περισσότερο έλεγχο για το ποιος βλέπει τι, σε μια προσπάθεια να κάνει πιο ιδιωτική την (online) ζωή όλων μας. Δείτε τι θα ισχύει από τις 25 Αυγούστου.
Η αμφιφυλοφιλία δεν είναι μύθος, και οι αμφιφυλόφιλοι άνδρες δεν είναι «συγκαλυμμένα γκέι» ή «μπερδεμένοι». Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Πανεπιστήμιο του Σικάγο.
Όταν κάποιος αρχίζει να τα βλέπει… σκούρα τότε θα δει σταδιακά και τα μαλλιά του… γκρίζα, σύμφωνα με επιστημονική μελέτη η οποία αποδεικνύει πως όταν ένας οργανισμός βρίσκεται σε κατάσταση stress, γερνάει πρόωρα.
Η κατάθλιψη και το άγχος δεν είναι οι μόνες ψυχολογικές καταστάσεις που καταλήγουν σε ψυχοσωματικά προβλήματα, σκέφτηκαν οι ερευνητές και μελέτησαν τις ανθυγιεινές συνέπειες της… μνησικακίας. Μάθετε πώς να τις αντιμετωπίσετε.
Τέλεια καριέρα, ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, κουζίνα που ευωδιάζει σπιτικό φαγητό, λαμπερές προαγωγές και χαρούμενα παιδιά. Γίνεται; Όχι, λέει νέα έρευνα. Και μην το προσπαθήσετε, γιατί η κατάθλιψη παραμονεύει.
Τα 7 δισεκατομμύρια πρόκειται να φτάσει ο παγκόσμιος πληθυσμός στο τέλος του 2011, με την κατακόρυφη αύξηση του πληθυσμού της Αφρικής σε συνδυασμό με την μείωση του αριθμού των γεννήσεων σε άλλες ηπείρους, σύμφωνα με νέα γαλλική μελέτη.
Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι η πιο επιβλαβής συνήθεια είναι το κάπνισμα, το οποίο μας «αφαιρεί» 10 λεπτά ζωής. Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι μία ώρα μπροστά στην τηλεόραση έχει τις διπλάσιες βλαβερές συνέπειες στο προσδόκιμό μας.
Μένουν μαζί 40 χρόνια, κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο, είναι εργένηδες… Γιατί να μην παντρευτούν; Αναρωτιούνται οι fans της σειράς, ζητώντας την ενθάρρυνση με αυτόν τον τρόπο της ανοχής στη διαφορετικότητα. Η παραγωγή, όμως, έχει άλλη άποψη.
Πού συχνάζουν οι singles το καλοκαίρι; Θα συνεχιστεί ο έρωτας του νησιού και τον Σεπτέμβρη; Υπάρχουν «παραθυράκια» στα one night stands; Και άλλα καλοκαιρινά ζητήματα ψάχνουν απάντηση στην ζέστη του Αυγούστου.
Μία σύντομη ιατρική μελέτη που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη γεννά τεράστιο ενθουσιασμό στους ερευνητές κατά του καρκίνου. Για πρώτη φορά, η επιστήμη κατόρθωσε να πολεμήσει καρκινικά κύτταρα, αξιοποιώντας τα ανοσοποιητικά κύτταρα του ίδιου του ασθενούς.