Ένα συγκινητικό video με ένα 6χρονο κορίτσι που κόβει τα μαλλιά της καρκινοπαθούς μαμάς της έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Σκοπός της βρετανίδας ασθενούς είναι να δώσει κουράγιο στις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.
Hashtags, memes, παρωδίες, μουσικές εκπλήξεις και άφθονες ατάκες πλημμύρισαν το ελληνικό διαδίκτυο, από χρήστες του οι οποίοι εμπνεύστηκαν από την πλούσια «σουρεαλιστική» πολιτική πραγματικότητα των τελευταίων μηνών. Απολάυστε ή… κλάψτε.
Η αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου δεν είναι μέρα γιορτής αλλά επαγρύπνησης για το πώς μπορούμε να νικήσουμε τη νόσο. Δείτε τις αισιόδοξες εξελίξεις στη μεγάλη μάχη του είδους.
Την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης «χάκεψαν» τα ξημερώματα οι Anonymous, κατακεραυνώνοντας τους πολιτικούς για την κατάσταση στην χώρα και απειλώντας να αποσυρθεί το σύμφωνο ACTA.
Ξυπνάτε και τρέχετε πανικόβλητοι στο γραφείο, όπου το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στις πρωινές ειδήσεις; Τότε δεν είναι να απορείτε για την έλλειψη αποδοτικότητας και έμπνευσης την υπόλοιπη ημέρα, λένε οι ερευνητές.
Με μεγαλύτερη ακρίβεια καταφέρνουν να παρκάρουν κατά μέσο όρο οι γυναίκες απ’ ό,τι οι άνδρες σύμφωνα με πρόσφατη βρετανική έρευνα, που αποδεικνύει ότι τα κλισέ της άθλιας γυναικείας οδικής συμπεριφοράς είναι απλά ένας ακόμη μύθος.
Πώς γεφυρώνονται οι πολιτισμικές διαφορές; Τι γίνεται με τις ενστάσεις φίλων και γονιών; Ρωτήσαμε έξι ζευγάρια που διαφέρουν… στα χαρτιά, και καταλήξαμε ότι έρωτας (εντάξει, και χιούμορ) να υπάρχει, και όλα αντιμετωπίζονται.
Συσκευή που διαβάζει τις σκέψεις ασθενών με προβλήματα ομιλίας προσπαθούν να δημιουργήσουν οι επιστήμονες, και πλησιάζουν ένα βήμα πιο κοντά στο επίτευγμα, αποκωδικοποιώντας τα ερεθίσματα του εγκεφάλου από την ακοή.
Από το «ανήκομεν εις την Δύσιν» μέχρι το «ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ» και από το «λεφτά υπάρχουν» μέχρι τη ζαρντινιέρα, ολόκληρη η νεοελληνική Ιστορία σε ένα κωμικοτραγικό βίντεο.
Κινδυνεύουν τα προσωπικά μας δεδομένα; Τι προβλέπει ο νόμος, τι ισχύει με τις κάρτες μας και με τα social media και ποιος μας προστατεύει; Το in2life αναζητά τις συμβουλές της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και σας λύνει τις απορίες.