5 ταξίδια που συμφέρει να κλείσεις τώρα

Νέα Υόρκη από 399€, μεσογειακά «διαμάντια» από 40€, εξωτικά ταξίδια μεταξύ Ευρώπης και Ασίας από 111€. Όλα με επιστροφή. Όλα… να μη θες να επιστρέψεις.
5 ταξίδια που συμφέρει να κλείσεις τώρα
Αυτή η εποχή είναι ίσως η καλύτερη εποχή να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια. Οι προσφορές για κοντινούς, μακρινούς, αλλά και… πολύ μακρινούς προορισμούς που συγκεντρώσαμε, θα σας πείσουν. Φύγαμε για…

Νέα Υόρκη

Η Emirates εγκαινίασε πρόσφατα την μοναδική απευθείας σύνδεση της ελληνικής πρωτεύουσας με το Newark της Νέας Υόρκης και έχει και την κατάλληλη προσφορά για να μας δελεάσει: Για κρατήσεις μέχρι τα τέλη Απριλίου, υπάρχουν θέσεις από 399€ μετ’ επιστροφής και δύο βαλιτσών, για να ταξιδέψετε στο Μεγάλο Μήλο τον Μάιο ή το ερχόμενο φθινόπωρο. Δείτε πληροφορίες για την προσφορά εδώ
Τι θα δείτε: Όσα προλάβετε, γιατί αυτή η πόλη τα έχει όλα και δεν χορταίνεται ακόμη κι αν καθίσετε μήνες ολόκληρους. Στο Midtown θα βολτάρετε από την Times Square ως τις βιτρίνες της 5ης Λεωφόρου και από το Empire State Building ως το Rockefeller Center ή το MoMa. Στο Soho και την Tribeca θα βρείτε αρτιστίκ και χιπ ατμόσφαιρα, στο Broadway θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε ανάμεσα στις παραστάσεις, στο Central Park θα περάσετε ατελείωτες ώρες, στο Μπρούκλιν και το Μανχάταν θα νιώσετε βέροι Νεοϋορκέζοι και στα εμπορικά καταστήματα θα γεμίσετε βαλίτσες με ρούχα. Κάντε κλικ στο παρακάτω link για τα κορυφαία μουσεία, αξιοθέατα και τις πιο SOS γειτονιές της Νέας Υόρκης.
Διαβάστε περισσότερα – Νέα Υόρκη: Ταξίδι στο κέντρο της Γης

Μάλτα

H Ryanair έχει λίγους μήνες που ξεκίνησε την low budget απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τη Μάλτα, και τώρα, όλα συνηγορούν στο να δώσετε στο μεσογειακό νησί μια ευκαιρία: Οι τιμές για τον Μάιο ξεκινούν από τα 40€ μετ’ επιστροφής (χωρίς παραδοτέα αποσκευή) και η εποχή είναι ιδανική για να χαρείτε το μεσογειακό της ταμπεραμέντο χωρίς τα πλήθη και τις τσουχτερές τιμές της υψηλής περιόδου. 
Τι να δείτε: Την γεμάτη ιστορικά μνημεία και πολύχρωμα στενάκια Βαλέτα, την πρωτεύουσα της Μάλτας με τους ναούς των Ιπποτών, τα μεσαιωνικά φρούρια και τις υπαίθριες αγορές. Τα γεμάτα ζωή και μπαράκια, παραθαλάσσια χωριά Sliema και St Juliens. Το όμορφο Μαρσασλόκκ και την Mdina, δύο άκρως εξωτικές παλιές πόλεις φωλιασμένες σε όμορφες γωνιές του νησιού. Τη γαλάζια λίμνη στο νησί του Comino και τις παραλίες στο νησί Gozo, αν θέλετε να επιχειρήσετε τις πρώτες σας μαλτέζικες βουτιές.
Διαβάστε περισσότερα – 10 καλοί λόγοι να πας φέτος στη Μάλτα

Τελ Αβίβ

Γιατί να ταξιδέψετε στο Τελ Αβίβ; Πρώτον, για να γνωρίσετε την πιο ζωντανή, μοντέρνα, urban και παρεξηγημένη πόλη της Μέσης Ανατολής, που είναι ένα από τα ανερχόμενα ταξιδιωτικά μυστικά στα πέριξ. Και δεύτερον, γιατί η Alitalia εγκαινιάζει από τις 2 Μαΐου απευθείας σύνδεση της Αθήνας με το Τελ Αβίβ, με προσφορά στα 111€ μετ’ επιστροφής, για ταξίδια ως τις 16 Ιουλίου. 
Τι να δείτε: Τις ηλιόλουστες ακτές, όπου ανθεί η κουλτούρα των μοντέρνων café και των γαστρονομικών τάσεων. Τα Bauhaus κτίρια του κέντρου και το παλιό λιμάνι Jaffa με τις αραβικές καταβολές. Μη χάσετε την ευκαιρία για βουτιά στις παραλίες του Tayelet, για street food στην πολύχρωμη αγορά Carmel της Υεμενικής Συνοικίας, για ποτό στην παλιά (αλλά ολοζώντανη) συνοικία του Neve Tzedek και για το απαραίτητο sightseeing στο Μουσείο Τέχνης του Τελ Αβίβ.
Διαβάστε περισσότερα στους δύο επίσημους τουριστικούς οδηγούς για το Τελ Αβίβ εδώ

Μόσχα

O Lonely Planet την έχρισε μία από τις 10 κορυφαίες πόλεις για να επισκεφτεί κανείς το 2017, και όχι άδικα. Δεν είναι μόνο ότι θα έρθει στο προσκήνιο χάρη στους αγώνες του Confederations Cup και του Μουντιάλ που θα φιλοξενήσει στο επόμενο διάστημα. Η Μόσχα μεταμορφώνεται για να ποντάρει εκ νέου στον τουρισμό, κερδίζει τις εντυπώσεις παρά τις πολιτικές αναταράξεις στις οποίες εμπλέκεται και, για κερασάκι στην τούρτα, η Ellinair προσφέρει πτήσεις από Αθήνα που ξεκινούν από τα 204,52€ με επιστροφή αυτόν τον Μάιο και τον Ιούνιο, περίοδος στην οποία μπορείτε να εξερευνήσετε την ρωσική πρωτεύουσα χωρίς τις πολικές θερμοκρασίες του χειμώνα. 
Τι να δείτε: Μια τεράστια πόλη, εξωτική με τον δικό της τρόπο, η Μόσχα είναι γεμάτη μεγαλειώδεις ανακαλύψεις. Από το Κρεμλίνο και την Κόκκινη Πλατεία στην καρδιά της, μέχρι τον καθεδρικό του Αγίου Βασιλείου, τα απομεινάρια της σοβιετικής εποχής (επισκεφθείτε το Μουσείο Ιστορίας Γκουλάγκ για μια ενδιαφέρουσα περιήγηση), το πάρκο Γκόρκι, τα μπαλέτα των Μπολσόι και οι βαρκάδες στον Μόσχοβα είναι μερικές μόνο από τις εμπειρίες που θα ζήσετε στην… Άπω Ανατολή της Ευρώπης.
Διαβάστε περισσότερα στον online τουριστικό οδηγό της Μόσχας 

Τα ελληνικά νησιά

Το καλοκαίρι έρχεται, δεν υπάρχει επιπλέον λόγος για να σας πείσουμε να ταξιδέψετε στα ελληνικά νησιά. Απλώς, αυτή την περίοδο, μπορείτε να κλείσετε τα τελευταία low budget αεροπορικά για τα δημοφιλέστερα νησιά, για να φτάσετε με την άνεσή σας. Συγκεκριμένα, η Olympic Air ανακοινώνει συχνά προσφορές – μόλις έληξε η προσφορά Απριλίου για πτήσεις από Αθήνα προς Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κω, Μύκονο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σκιάθο, Σαντορίνη, Σάμο και Χανιά σε τιμές από 19€ one way, αλλά οι τιμές εξακολουθούν να είναι χαμηλές. Το ίδιο ισχύει και με την Ryanair, που πετά από Αθήνα για Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο και Χανιά, σε τιμές από 16,58€ one way. Για τα καλύτερα του κάθε νησιού, πατήστε κλικ πάνω στο αντίστοιχο όνομα και θα βρείτε παλαιότερα αφιερώματα του in2life.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v