Ο... εξελληνισμός της σαλάτας Panzanella Η Αγάπη φτιάχνει μια σαλάτα σαν Panzanella, και εξερευνά κατά πόσο η ιταλική κουζίνα δέχεται… ελληνικές αυθαιρεσίες.
Ζαφορά, η πολύτιμη χρυσοκόκκινη κλωστή Η Αγάπη αγαπά την ζαφορά και μάς μαγειρεύει ένα έξοχο κριθαράκι με μύδια που την αναδεικνύει
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι Η Αγάπη αποδίδει στην περίφημη σαλάτα του Καίσαρα τα εύσημα που της αξίζουν
Εαρινή ισημερία, υπερπανσέληνος και μια πορτοκαλιά σούπα Η Αγάπη γιορτάζει την ισημερία με μία μαγική σούπα, με ακόμα πιο μαγικό χρώμα…
Μανιταρομαγειρέματα : Μέρος πέμπτο και τελευταίο Το μυθιστόρημα των μανιταριών κλείνει … ελληνο-ιταλικά με νιόκι, μανιτάρια και φέτα
Ένα σύντομο μάθημα και μια συνταγή Αφού μάθουμε και εμπεδώσουμε τις διαφορές μεταξύ σουφλέ, γκρατέν και φλαν, φτιάχνουμε λαχταριστά ατομικά γκρατέν με λαχανικά και κατσικίσιο τυρί