Caprese… σε δύο εκδοχές Επειδή ο καιρός μάς τα λέει περίεργα, η Αγάπη ετοιμάζει δύο διαφορετικές συνταγές. Μία για λιακάδα, και μία για βροχή.
Ο... εξελληνισμός της σαλάτας Panzanella Η Αγάπη φτιάχνει μια σαλάτα σαν Panzanella, και εξερευνά κατά πόσο η ιταλική κουζίνα δέχεται… ελληνικές αυθαιρεσίες.
Ζαφορά, η πολύτιμη χρυσοκόκκινη κλωστή Η Αγάπη αγαπά την ζαφορά και μάς μαγειρεύει ένα έξοχο κριθαράκι με μύδια που την αναδεικνύει
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι Η Αγάπη αποδίδει στην περίφημη σαλάτα του Καίσαρα τα εύσημα που της αξίζουν
Εαρινή ισημερία, υπερπανσέληνος και μια πορτοκαλιά σούπα Η Αγάπη γιορτάζει την ισημερία με μία μαγική σούπα, με ακόμα πιο μαγικό χρώμα…
Μανιταρομαγειρέματα : Μέρος πέμπτο και τελευταίο Το μυθιστόρημα των μανιταριών κλείνει … ελληνο-ιταλικά με νιόκι, μανιτάρια και φέτα