Ο κύβος ερρίφθη! Αυτοί είναι οι νικητές των βραβείων Specialist Awards για το 2023 Δείτε τους νικητές των βραβείων Specialist Awards τα οποία αναδεικνύουν ό,τι καλύτερο παράγει η χώρα μας.
Οι χρυσοί κανόνες της μαγειρικής: Περί διεκπεραιωτικού μαγειρέματος Τι είναι αυτό που κάνει το καθημερινό φαγητό πραγματική απόλαυση; Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Η Σαντορίνη και ο Όμιλος Katikies έχουν κάτι να μας πουν Τα νέα από τη Σαντορίνη και τον Όμιλο ξενοδοχείων Katikies είναι πολλά και σπουδαία!
Το εστιατόριο Hytra και το μπαρ του μας συστήνουν μια νέα εμπειρία Στο μπαρ του εστιατορίου Hytra περνάμε όμορφα και χαλαρά με εξαιρετικά cocktails, ταιριαστά με εξίσου εξαιρετικά tapas.
Στο εστιατόριο Monzù ανταμώνουν το παρελθόν με το παρόν και η Ιταλία με την Ελλάδα σε συνάντηση κορυφής Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο Monzù της Κηφισιάς μας υποδέχεται αλά ιταλικά με κομψότητα και αληθινή νοστιμιά
Πάσχα με έμπνευση από τα νησιά του Αιγαίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης Φέτος το Πάσχα αγοράζουμε τα δώρα μας από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, εμπνευσμένα από τα νησιά του Αιγαίου.
Το Loco είναι τρέλα Μεξικάνικη! Στο Loco της Αθήνας θα βρεις την τρέλα που κάνει τη ζωή πιο νόστιμη και πιο χαρούμενη.
Ιστορίες οίνων, ιστορίες ανθρώπων Πίσω από κάθε κρασί κρύβεται μια ιστορία σαν αυτές που μοιράστηκαν μαζί μας οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates και οκτώ οινοπαραγωγοί σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση.
Maximilian J. Riedel: Ο δεξιοτέχνης των ποτηριών στην Αθήνα! Ο Maximililan J. Riedel, ηγέτης της παγκοσμίου φήμης Αυστριακής υαλουργίας Riedel, έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό masterclass. Μην το χάσετε!
Το αγαπημένο IT μας δίνει "πράσινο" ραντεβού στο Χαλάνδρι To It Company συνεργάζεται με την Polygreen και μαζί παρουσιάζουν το νέο, «πράσινο», takeaway spot στο Χαλάνδρι.