Το Pollo alla Cacciatora (Το Κοτόπουλο του Κυνηγού) είναι μία παραδοσιακή Τοσκανέζικη συνταγή. Πρόκειται για ένα χειμωνιάτικο, πλούσιο πιάτο, που κυκλοφορεί σε διάφορες παραλλαγές τόσο στην πρώτη ύλη (κοτόπουλο, κουνέλι, αρνάκι, κυνήγι) όσο και στο βασικό δεύτερο συστατικό (μανιτάρια, πανσέτα, φασόλια canellini), πάντα με στόχο να ζεστάνει και να χαρίσει ενέργεια στον κυνηγό που ήταν όλη μέρα στο δάσος και κυνηγούσε για να θρέψει την οικογένεια.Εγώ σήμερα το μαγείρεψα με μανιτάρια Porcini στο στούντιο της εκπομπής "Νηστικό Αρκούδι" της ΝΕΤ, και στο τέλος γλείφαμε τα δάχτυλά μας. Δεν ξέρω πότε θα προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο, αλλά όταν μάθω θα σας ενημερώσω. Στο μεταξύ ακολουθεί η συνταγή, για όσους δεν μπορούν να περιμένουν:Pollo alla Cacciatora (Το Κοτόπουλο του Κυνηγού)Υλικά1 ολόκληρο κοτόπουλο σε 8 κομμάτια35 γραμ αποξηραμένα μανιτάρια...