ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ανάγκη μιας νέας «ηθικής οικονομίας»

ΙΟΒΟΛΟΣ

Η νικη των ντιλιβεράδων της eFood μεταφέρε μηνύματα της ανάγκης να διαμορφωθεί μια νέα ηθική οικονομία.

Είναι γεγονός, τα προϊόντα Pat McGrath ήρθαν στα SEPHORA

Μια από τις πλέον επιδραστικές παγκοσμίως Makeup Artists, η Pat McGrath, με την οραματική της εμφάνιση υπερέχοντας στο χώρο της ομορφιάς, καθορίζει και τους μελλοντικούς κανόνες της. Ίσως η κυκλοφορία της Divine II Collection να είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να αγκαλιάσετε την δική σας δημιουργικότητα !

ΑΠΟΨΕΙΣEDITORIAL

Η δημοσιογραφία του like

Η "ενημέρωση" μάζεψε τα εισαγωγικά της και πήγε στο Facebook, και όσοι την ψάχνουν στα δημοσιογραφικά μέσα ματαιοπονούν.

Οι Ειδομένες φτιάχνουν τις Βρυξέλλες

Η Ειδομένη και οι Βρυξέλλες είναι οι διαφορετικοί χώροι όπου παίζεται το ίδιο έργο: Αυτό της αντιπαλότητας και του "οριενταλισμού".

Ευχαριστούμε για την βία

Η κυκλική λογική θα σε οδηγήσει στην αλήθεια, και άλλα παιδικά παραμύθια.

Εναλλακτικοί Βαλεντίνοι για άτομα χωρίς προσωπικότητα

Δεν πειράζει. Τουλάχιστον αγαπάς τον εαυτό σου. Ελπίζουμε.

Ξεκινά ο δεσμός με ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αισθάνομαι αμήχανα κάθε φορά που διαπιστώνω ότι εμείς ζούμε στο δικό μας μικρόκοσμο και ασχολούμαστε με προβλήματα τα οποία έχουν λυθεί εδώ και χρόνια στις ανεπτυγμένες χώρες.

Ο παππούς να αφήσει το τιμόνι

Το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα έφερε στο προσκήνιο ένα θέμα που μειώνει σημαντικά τους δείκτες της οδικής ασφάλειας στους ελληνικούς δρόμους.

ΑΠΟΨΕΙΣΠΡΕΣΒΥΩΨ

Η αυτοάμυνα και η αυτοδικία δεν είναι "δικαίωμα"

Πότε η αυτοάμυνα γίνεται αυτοδικία και πόσο έχουν το δικαίωμα οι πολίτες να προστατεύουν τον εαυτό τους; Καθόλου, λέει το κράτος (και μπορεί αυτό να μας συμφέρει).

Κάτω τα χέρια από την κ. Βούλτεψη

Μια στιβαρή απάντηση σε όσους δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν την Κυβερνητική Εκπρόσωπο για έλλειμα ευφυΐας και μέτρου.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

Να είμαστε όλοι Ζακ

Τρία χρόνια μετά την άγρια δολοφονία Κωστόπουλου στην Ομόνοια και σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε.

Τροφή για σκέψη στην πόρτα σου

Βρήκαμε έναν "κακό" και ευτυχώς θα εκτονώσουμε εκεί όλη την οργή μας για πράγματα που δεν μας αρέσουν και για τα οποία δεν ευθύνεται καθόλου το eFood ή οι ανταγωνιστές του.

Πρώτη μου φορά που τρελαίνομαι και η φιλία των λαών

Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που ένας έλληνας επέστρεψε απ’ την Τουρκία και είπε: “οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.”

Αι βουλαί Του: όπου κουτσός κι η μοίρα του

Αν ο Κερτ Κομπέιν δεν έπραττε το μοιραίο, θα γινόταν άραγε δάσκαλος φιλοσοφίας σαν το Νίκο Καρβέλα; Κι αν όχι, ο Οιδίποδας που κολλάει;

ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMET

Dine Athens 2018: Η Αθηναϊκή γαστρονομία γιορτάζει!

Για 11 ημέρες, 100 εστιατόρια της πόλης διαμορφώνουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές των 15€, 30€, 60€ για όλους και μας καλούν να τα γνωρίσουμε από κοντά.

#winelover seminar 2018 - sold out εντός 24ώρου!

Ένας καινούριος κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Οι #winelovers συνεχίζουμε να αυξανόμαστε και να πληθαίνουμε εντυπωσιακά!

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROW

Είναι γεγονός, τα προϊόντα Pat McGrath ήρθαν στα SEPHORA

Μια από τις πλέον επιδραστικές παγκοσμίως Makeup Artists, η Pat McGrath, με την οραματική της εμφάνιση υπερέχοντας στο χώρο της ομορφιάς, καθορίζει και τους μελλοντικούς κανόνες της. Ίσως η κυκλοφορία της Divine II Collection να είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να αγκαλιάσετε την δική σας δημιουργικότητα !

Στην τελετή εγκαινίων του ξενοδοχείου Athens Capital Hotel - MGallery Collection

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, ο κ. Sébastien Bazin, Πρόεδρος & CEO της Accor, και η κα Maud Bailly, CEO Accor Southern Europe, παρευρέθησαν στην τελετή εγκαινίων του ξενοδοχείου Athens Capital Hotel - MGallery Collection, της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

SPONSORED LINKS

"Η αίσθηση του χιούμορ είναι η μοναδική θεϊκή ιδιότητα του ανθρώπου."

Άρθουρ Σοπενχάουερ

  • 1493-Ο Χριστόφορος Κολόμβος ξεκινά για την τρίτη του αποστολή.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2