ΑΠΟΨΕΙΣ

Μένουμε σπίτι χωρίς πλαστικά μιας χρήσης

EFRONTROW

Η Common Seas μέσω του προγράμματος Clean Blue Paros και το WWF Ελλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους και επικοινωνούν την κοινή τους δράση «Μέτρησέ το, στο σπίτι!», που σκοπό έχει τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης στα Ελληνικά νοικοκυριά.

Ζωή, όπως λέμε Ιστορία

Ο Μανώλης Γλέζος όχι μόνο ήταν Ιστορία, αλλά και έγραψε Ιστορία. Τουλάχιστον την ιστορία που θα έπρεπε να μαθαίνουμε.

ΑΠΟΨΕΙΣEDITORIAL

Η δημοσιογραφία του like

Η "ενημέρωση" μάζεψε τα εισαγωγικά της και πήγε στο Facebook, και όσοι την ψάχνουν στα δημοσιογραφικά μέσα ματαιοπονούν.

Οι Ειδομένες φτιάχνουν τις Βρυξέλλες

Η Ειδομένη και οι Βρυξέλλες είναι οι διαφορετικοί χώροι όπου παίζεται το ίδιο έργο: Αυτό της αντιπαλότητας και του "οριενταλισμού".

Ευχαριστούμε για την βία

Η κυκλική λογική θα σε οδηγήσει στην αλήθεια, και άλλα παιδικά παραμύθια.

Εναλλακτικοί Βαλεντίνοι για άτομα χωρίς προσωπικότητα

Δεν πειράζει. Τουλάχιστον αγαπάς τον εαυτό σου. Ελπίζουμε.

Ξεκινά ο δεσμός με ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αισθάνομαι αμήχανα κάθε φορά που διαπιστώνω ότι εμείς ζούμε στο δικό μας μικρόκοσμο και ασχολούμαστε με προβλήματα τα οποία έχουν λυθεί εδώ και χρόνια στις ανεπτυγμένες χώρες.

Ο παππούς να αφήσει το τιμόνι

Το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα έφερε στο προσκήνιο ένα θέμα που μειώνει σημαντικά τους δείκτες της οδικής ασφάλειας στους ελληνικούς δρόμους.

ΑΠΟΨΕΙΣΠΡΕΣΒΥΩΨ

Η αυτοάμυνα και η αυτοδικία δεν είναι "δικαίωμα"

Πότε η αυτοάμυνα γίνεται αυτοδικία και πόσο έχουν το δικαίωμα οι πολίτες να προστατεύουν τον εαυτό τους; Καθόλου, λέει το κράτος (και μπορεί αυτό να μας συμφέρει).

Κάτω τα χέρια από την κ. Βούλτεψη

Μια στιβαρή απάντηση σε όσους δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν την Κυβερνητική Εκπρόσωπο για έλλειμα ευφυΐας και μέτρου.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

"Πάλι καλά" και συνεχίζουμε

Αν και οι χειρισμοί της εν Ελλάδι επιδημίας γίνοντια ολοένα και πιο πολιτικοί, κοιτάζοντας στο εξωτερικό, μπορούμε να λέμε "πάλι καλά".

Δύσκολη πίστα η "αλήθεια" σε καιρούς κρίσης

Στις κρίσεις η εμπιστοσύνη συγκεντρώνεται σε λίγα άτομα. Από αυτά ξεκινούν οι "αλήθειες" και δεν είναι δύσκολο να είναι σχετικές.        

Πρώτη μου φορά που τρελαίνομαι και η φιλία των λαών

Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που ένας έλληνας επέστρεψε απ’ την Τουρκία και είπε: “οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.”

Αι βουλαί Του: όπου κουτσός κι η μοίρα του

Αν ο Κερτ Κομπέιν δεν έπραττε το μοιραίο, θα γινόταν άραγε δάσκαλος φιλοσοφίας σαν το Νίκο Καρβέλα; Κι αν όχι, ο Οιδίποδας που κολλάει;

ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMET

Dine Athens 2018: Η Αθηναϊκή γαστρονομία γιορτάζει!

Για 11 ημέρες, 100 εστιατόρια της πόλης διαμορφώνουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές των 15€, 30€, 60€ για όλους και μας καλούν να τα γνωρίσουμε από κοντά.

#winelover seminar 2018 - sold out εντός 24ώρου!

Ένας καινούριος κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Οι #winelovers συνεχίζουμε να αυξανόμαστε και να πληθαίνουμε εντυπωσιακά!

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROW

Μένουμε σπίτι χωρίς πλαστικά μιας χρήσης

Η Common Seas μέσω του προγράμματος Clean Blue Paros και το WWF Ελλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους και επικοινωνούν την κοινή τους δράση «Μέτρησέ το, στο σπίτι!», που σκοπό έχει τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης στα Ελληνικά νοικοκυριά.

Τα νέα sneakers της συλλογής Mairiboo for Envie Shoes μόλις κυκλοφόρησαν

Η νέα σεζόν ξεκινάει δυναμικά για την πολυαναμενόμενη συλλογή Mairiboo for Envie Shoes με την προ-κυκλοφορία ενός ακόμη hot sneaker.

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY