Πώς θα ανανεώσεις την σεξουαλική σου ζωή τώρα

Η καραντίνα γεννά ευκαιρίες, παιδιά, κι εμείς τις αφήνουμε να πηγαίνουν ανεκμετάλλευτες και χαζεύουμε όλη μέρα Netflix. (Σεξουαλική) ανανέωση τώρα.
Πώς θα ανανεώσεις την σεξουαλική σου ζωή τώρα
Κι όμως, αυτό το κείμενο δεν απευθύνεται μόνο στα ζευγάρια που κλείστηκαν μαζί. Είναι σίγουρα πρακτικότερο για την ανανέωση της σεξουαλικής σου ζωής το να έχεις έναν παρτενέρ πρόχειρο, αλλά και μόνη/ος σου μες στο σαλόνι σου μπορείς να περάσεις καλά, που έλεγε και το Δεσποινάκι. Κι αν η μιζέρια των ημερών σε έχει στερέψει από ιδέες, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Αν είστε δύο…

- Παίξτε με την κυριαρχία. Ειδικά αν δεν το έχετε δοκιμάσει ξανά ποτέ, είναι εξαιρετικά πιθανό να δείτε το φως το αληθινό –και να αναρωτιέστε γιατί δεν το είχατε δοκιμάσει νωρίτερα. Οδηγός για αρχαρίους εδώ και για προχωρημένους εδώ. Αν ψήνεστε να βάλετε και σχοινιά στο παιχνίδι, όλα τα πώς και τα γιατί εδώ.

- Βγείτε από τα στενά όρια της κρεβατοκάμαρας. Αφενός το σπίτι έχει κι άλλα δωμάτια, αφετέρου η ερημιά που επικρατεί στους δρόμους έξω είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξετε με την ιδέα του «κάνω σεξ ενώ κινδυνεύω να με πιάσουν στα πράσα» απλώς ερχόμενοι κοντά σε μια μπαλκονόπορτα. Σαν να λέμε, σεξ σε δημόσιο χώρο… αλλά στην ασφάλεια του σπιτιού σας, και με μάλλον αμελητέο ρίσκο να σας δει όντως κάποιος.

- Κάντε πιο σέξι την καθημερινότητά σας. Το σεξ δεν ξεκινά στο προκαταρκτικά, αλλά στην ατμόσφαιρα που χτίζεις ακόμα πιο πριν. Σέξι μηνύματα ενώ βρίσκεστε απλώς σε διαφορετικά δωμάτια; Μέρα που κυκλοφορείτε μόνο με τα εσώρουχα; (Τουλάχιστον όσοι απολαμβάνετε το προνόμιο της θέρμανσης στο σπίτι). Παθιασμένα φιλιά που όμως δεν «επιτρέπεται» να κλιμακωθούν στα περαιτέρω, μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα –ή μέχρι κάποιος από τους δύο να παραβεί τον κανόνα και να χάσει στο παιχνίδι; Φαντασία (και όρεξη) να υπάρχει, και ακόμα και το λοκντάουν μπορεί να γίνει σέξι.

- Δοκιμάστε το edging. Οι φαν της τεχνικής με βάση την οποία ερεθίζεσαι, ερεθίζεσαι, ερεθίζεσαι αλλά δεν μπορείς να τελειώσεις μέχρι να σου το επιτρέψει ο παρτενέρ σου (και αφού παρακαλέσεις πολύ) μιλούν για τους καλύτερους οργασμούς του σύμπαντος. Τι έχεις να χάσεις; Δες πώς θα το κάνεις, εδώ.



- Διαβάστε μαζί ιστορίες. Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε, η erotica είναι ένα πολύ παρεξηγημένο ερωτικό είδος. Δώστε της μια ευκαιρία, είναι πολύ πιθανό να σας εμπνεύσει.

Αν παίζεις σόλο…

- Διάβασε μόνος σου ιστορίες. Εκτός από ολόκληρα μυθιστορήματα, αν τα αγγλικά σου είναι καλούτσικα, μικρές ιστορίες χωρισμένες ανά ό,τι κατηγορία βάλει ο νους σου (από οριακά φωτορομάντζο μέχρι σκληρό BDSM) βρίσκεις στο Literotica. Πολλές από αυτές είναι ακόμα πιο σέξι από το να βλέπεις βίντεο –όπως πολλές φορές το να διαβάζεις θρίλερ είναι πιο τρομακτικό από το να βλέπεις θρίλερ. Άσε που μπορεί να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες, με ένα σωρό φετίχ που ίσως να μην ήξερες ότι είχες.

- Εκτός από το να τις βλέπεις και να τις διαβάζεις, τις ιστορίες γίνεται και να τις ακούς, μέσα από εφαρμογές και site όπως είναι το Dipsea (κάποιες ιστορίες δωρεάν, άλλες επί πληρωμή), το Quinn, που είναι ουσιαστικά το YouPorn των audio sites (όλες οι ιστορίες ανεβασμένες από χρήστες, και όλες δωρεάν) και το Audio Desires, που απευθύνεται πρωτίστως σε σόλο γυναίκες και ζευγάρια (3 δωρεάν ιστορίες την φορά, αν θέλεις περισσότερες κάνεις συνδρομή).

- Γενικώς, εκείνη η σοφή συμβουλή που λέει ότι οι περίοδοι που είσαι single είναι ιδανικές για να πειραματιστείς με τον εαυτό σου και να ανακαλύψεις ακριβώς τι, πώς, πού και πότε σου αρέσει, ώστε να βελτιώσεις εν γένει την σεξουαλική σου ζωή, ισχύει στο δεκαπλάσιο στην καραντίνα. Όχι μόνο επειδή ο ελεύθερος χρόνος σου είναι άπειρος, αλλά και επειδή όλοι έχουν λυσσάξει πως πρέπει να τον εκμεταλλευτείς εποικοδομητικά. Ε, ορίστε. Τι πιο εποικοδομητικό από αυτό; Δες εδώ και εδώ μυστικά και τεχνικές για να απογειώσεις το γνώθι σαυτόν (κλείσιμο ματιού).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v