Πώς να γίνω σωστός υποτακτικός

Αν θες να μπεις στον κόσμο της υποταγής, έχεις πρώτα λίγο διάβασμα να κάνεις. Θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές εμείς.
Πώς να γίνω σωστός υποτακτικός
Ο κόσμος του BDSM είναι πολύ συναρπαστικός, και μπορεί κάποια στιγμή να προσελκύσει κι εσένα. Και μπορεί να είσαι περισσότερο υποτακτικός, παρά αφέντης. Προτού λοιπόν ξεκινήσεις τις περιπέτειές σου, ιδού μερικά πράγματα που θα έπρεπε να ξέρεις για το πώς να είσαι σωστός υποτακτικός.

Διάβασε
Από βιβλία σχετικά με το θέμα μέχρι φόρουμ που άτομα μοιράζονται τις εμπειρίες τους, είναι απαραίτητο να γνωρίζεις σχετικά με το ζήτημα, αλλά και να ξέρεις τι σε περιμένει. Όταν γνωρίζεις ποιες είναι οι πιθανότητες εκεί έξω, τότε είναι πολύ πιο εύκολο να θέσεις και τα δικά σου όρια.

Αφού διαβάσεις, αποφάσισε
Αφού μάθεις λοιπόν τι συμβαίνει στην υποτακτική πλευρά της ζωής, ήρθε η ώρα να πάρεις την απόφαση: Είναι αυτό για εμένα; Είναι κάτι που αλήθεια θέλω να δοκιμάσω; Επίσης, και αυτό είναι πολύ σημαντικό: Είναι κάτι που θες εσύ, ή κάτι που σε ώθησε ο σύντροφός σου να δοκιμάσεις;

Βρες σε τι επίπεδο νιώθεις άνετα
Λίγο βρισίδι; Μια σφαλιάρα; Ολόσωμη βινύλ φόρμα και μαστίγια; Μπουσούλημα στα τέσσερα και να του φέρνεις τις παντόφλες; Όλα γίνονται, το θέμα είναι τι θες να κάνεις εσύ, και πόσο θες να επενδύσεις σε αυτό το λάιφσταϊ. Επειδή, ναι, είναι και μια λάιφσταϊλ επιλογή, και μπορεί να σου κοστίσει αρκετά λεφτά.

Κράτα και το μυαλό σου ανοιχτό, όμως
Επειδή, όπως και να το κάνουμε, πολλά πράγματα (ειδικά στο σεξ) μπορείς να τα εκτιμήσεις μόνο αφού πάρεις την απόφαση να τα κάνεις. Συνεπώς, ακόμα κι αν υπάρχουν απόψεις τις BDSM φάσης που σε κάνουν να λες "Μπα, όχι, αντίο", εμείς θα πούμε να έχεις ανοιχτό μυαλό και να θυμάσαι ότι έχει περισσότερο να κάνει με την εμπιστοσύνη και τον σωστό σύντροφο.

Μίλα (πολύ)
Κυριολεκτικά το BDSM είναι σκηνές (συνήθως σεξουαλικές) στις οποίες ο ένας παρτενέρ παραιτείται από τις ελευθερίες του. Έστω κάποιες από αυτές. Δεν πρόκειται για εύκολο πράγμα, ακόμα κι αν αυτό που ζητάς είναι όντως μερικές ξυλιές στον ποπό. Πρέπει να έχεις πει πριν στον σύντροφό σου ότι, φιλαράκι, μέχρι εκεί φτάνω, όχι παραπάνω. Αν το σεξ θέλει μια φορά καλή συνεννόηση, το BDSM θέλει δέκα. Και δεν ξεχνάμε την λέξη ασφαλείας!

Ξεχώρισε στο μυαλό σου φαντασίωση από πραγματικότητα
Μπορείς σεξουαλικά να θεωρείς τον εαυτό σου ένα κυριολεκτικό ανθρώπινο τασάκι, ή μία κυριολεκτική ανθρώπινη τουαλέτα. Επειδή αυτή είναι η σεξουαλική σου φαντασίωση και σε ανάβει. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον αυτοσεβασμό σου, και μην πέσεις στην παγίδα να πιστεύεις πως το ότι θες να υποτάσσεσαι στο σεξ σημαίνει ότι είσαι ένα αδύναμο άτομο.

Κάνε υπομονή
Το BDSM θέλει τον χρόνο του. Δεν θα γίνεις εξπέρ με τις πρώτες δυο-τρεις φορές. Ούτε θα έχεις τις ίδιες αντοχές στον πόνο (σωματικό ή λεκτικό). Αν είναι κάτι που σε ανάβει, φρόντισε να το εξερευνήσεις με ασφάλεια, και να περάσεις καλά. Θα γίνεται όλο και καλύτερο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v