Οι καλύτερες στάσεις για να αυνανιστείς (αν είσαι γυναίκα)

Νόμιζες ότι ο μόνος τρόπος για να αυνανιστείς είναι ανάσκελα και κάτω από τα σεντόνια; Πλανάσαι.

Ο αυνανισμός κάνει καλό στην υγεία κι αν έπρεπε να τον συνταγογραφήσουμε, θα σου προτείναμε να τον ασκείς 2-3 φορές την εβδομάδα. Αν έχεις σύντροφο, μία φορά την εβδομάδα αρκεί.

Μάθε να ικανοποιείς τον εαυτό σου, και το σεξ θα γίνει καλύτερο.


Χωρίς εξοπλισμό


Τοίχο-τοίχο

Το σεξ με στήριγμα τον τοίχο μπορεί να είναι πολύ καυτό, αλλά είναι λίγο κουραστικό και δύσκολο. Ωστόσο, ο αυνανισμός κόντρα στοιν τοίχο είναι μία αρκετά σέξι διαδικασία. Δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα. Είναι καλή επιλογή γιατί το αίμα κινείται καλύτερα στο σώμα όσο είσαι όρθια.

Πώς θα το κάνεις: Ενώ είσαι όρθια κοιτώντας τον τοίχο, άνοιξε ελαφρώς τα πόδια σου και γύρε μπροστά. Το ένα χέρι για ισορροπία, και το άλλο για θωπεία.

Στα τέσσερα κι ας είσαι μόνη

Η αγαπημένη αυτή στάση (για γυναίκες και άντρες) είναι μία από τις καταλληλότερες για οργασμό. Η ευελιξία αυτής της στάσης σου δίνει την επιλογή να βρεις την κατάλληλη γωνία μεταξύ κορμού και λεκάνης, ώστε να ικανοποιήσεις πιο αποτελεσματικά την κλειτορίδα σου.

Πώς θα το κάνεις: Με τον γνωστό τρόπο. Στηρίξου στα τέσσερα άκρα σου, χρησιμοποίησε το ένα χέρι για ισορροπία και το άλλο βάλτο στην κλειτορίδα σου. Επιπλέον μπορείς να αποφασίσεις εσύ αν θα πάρεις τη στάση της αγελάδας ή της γάτας. Χωρίς να σε ενδιαφέρει πώς φαίνεται το σώμα σου.

Το πολυεπίπεδο

Μία στάση που παίζει με την βαρύτητα και τα επίπεδα. Είναι μία σέξι στάση, η οποία θα σε κάνει να νιώσεις και λίγο Εμμανουέλα, αλλά βολεμένη Εμμανουέλα.

Πώς θα το κάνεις: Κάτσε σε ένα επίπεδο μέρος. Προϋπόθεση είναι να υπάρχει κάτι στο οποίο μπορείς να στηριχτείς, ιδανικά ένας τοίχος. Ενώ είσαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι σου, στερέωσε τα πόδια σου στον τοίχο –όπως έκανες μικρή- άνοιξε τα λίγο και είσαι έτοιμη. Αυτήν τη στάση μπορείς να την πραγματοποιήσεις και με τα δάχτυλα σου, αλλά ίσως είναι λίγο καλύτερη με έναν δονητή.

Με εξοπλισμό


Κα-ρέκλα

Μοιάζει αρκετά με την καουμπόισσα που κάνεις με έναν παρτενέρ. Με τη διαφορά ότι εδώ έχεις τον πλήρη έλεγχο της κλειτορίδας σου και της ευχαρίστησής της.

Πώς θα το κάνεις: Πάρε ένα μαξιλάρι και στήριξε το στην πλάτη της καρέκλας. Τοποθέτησε τον δονητή σου παράλληλα με το μαξιλάρι -σκοπός είναι να ερεθίσεις την κλειτορίδα. Καβάλησε την καρέκλα και τρίψου. Προφανώς κόντρα στον δονητή. Ίσως σε βοηθήσει να αγκαλιάσεις την πλάτη της καρέκλας.

Το γλυκό του κουταλιού

Αν υπάρχει κάτι που κάνει τη στάση του κουταλιού στο σεξ τέλεια, είναι η χαλαρότητα που σου προσφέρει. Πώς σου φαίνεται που μπορείς να το κάνεις και μόνη σου;

Πώς θα το κάνεις; Γίνε εσύ το κουτάλι σου. Άραξε στη μία πλευρά και τοποθέτησε τον δονητή ανάμεσα στα πόδια. Μπορείς είτε να αφήσεις τα χέρια σου αμέτοχα –σφίγγοντας τους μηρούς για να μη φύγει τίποτα από τη θέση του- και να «χορέψεις» αγκαλιά με τον δονητή σου. Είτε να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου για να καθοδηγήσεις το παιχνίδι σου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v