Σέξι τρόποι για να παίξετε με την κυριαρχία

Οι σχέσεις, λένε, είναι δούναι και λαβείν. Το σεξ, επίσης. Και ένας τέλειο τρόπος για να το κρατάτε ενδιαφέρον είναι να παίζετε με την αίσθηση της κυριαρχίας.
Σέξι τρόποι για να παίξετε με την κυριαρχία
Αν δεν θέλετε η σεξουαλική σας ζωή να αρχίσει να μένει στάσιμη, πρέπει να δοκιμάζετε νέα πράγματα. Και τα παιχνίδια κυριαρχίας είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Πόσο μάλλον, θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες αν είναι κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πειραματιστείτε με τους ρόλους σας στο κρεβάτι, και έχουμε μερικές προτάσεις.

Δέσιμο, η αρχή των πάντων
Η αφή είναι η πιο εύκολη αίσθηση για να στερήσεις από τον παρτενέρ σου, και η καλύτερη για να ξεκινήσετε να παίζετε. Δέσε τα χέρια του στο κρεβάτι, ή πίσω από την πλάτη του. Εναλλακτικά, ζήτα του να το κάνει σε εσένα. Ακόμα πιο εναλλακτικά, το δεμένο άτομο μπορεί να αναλάβει τα ηνία, καθοδηγώντας τα ελεύθερα χέρια πάνω στο σώμα του.

Πόσο ξεφτίλας είσαι;
Η εμπιστοσύνη είναι η βάση κάθε σχέσης, ειδικά αν αποφασίσεις να αφήσεις τον παρτενέρ σου να σε ξεφτιλίσει με όποιον τρόπο θέλει όσο κάνετε σεξ. Αυτό μπορεί να γίνει λεκτικά, ή και σωματικά, με χαστούκια ή να αφήνεις να χειρίζεται το σώμα σου όπως θέλει. Μερικές φορές είναι ωραίο να σε υποτιμούν.

Καθημερινές καταστάσεις
Δεν είναι ανάγκη η κυριαρχία να συμβαίνει μόνο στο κρεβάτι. Μπορούν τα παιχνίδια σας να ξεκινούν και νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Δώστε εντολές ο ένας στον άλλο σε ανύποπτο χρόνο, και παίξτε μεταξύ σας σκηνικά όσο βλέπετε τηλεόραση, όσο κάνετε διάλειμμα από την δουλειά, ακόμα και όταν τρώτε πρωινό.

Κλειστά μάτια
Στερήσου την αίσθηση της όρασης και ξαφνικά νιώθεις τα πάντα πιο έντονα. Μπορείτε να παίξετε διάφορα παιχνίδια αξιοποιώντας τις υπόλοιπες αισθήσεις με τα μάτια κλειστά, αλλά αυτό που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε είναι το άτομο που κλείνει τα μάτια να παραδοθεί εντελώς στον σύντροφό του για όσο κρατήσει το σεξ.

Μη μιλάς
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κλείσεις το στόμα ενός ανθρώπου. Ένα παιχνίδι. Το χέρι σου. Μία κάλτσα - καθαρή ή φορεμένη. Τα γεννητικά σου όργανα - κι αν δεν έχεις από αυτό που εξέχει, απλά θα χρειαστεί να ασκήσεις περισσότερη πίεση με τα χέρια σου. Ή να φορέσεις ένα στραπ-ον. Ή να διατάξεις τον παρτενέρ σου να μην μιλάει, παρά μόνο για να σου ζητάει περισσότερο, με την ανάλογη τιμωρία αν παραβεί τον κανόνα.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να κάνετε τον έλεγχο και την κυριαρχία στην σεξουαλική σας ζωή να μοιάζει με μπαλάκι του πινγκ πονγκ. Και όσο πιο άνετοι και δημιουργικοί νιώθετε, τόσο λιγότερο θα υπάρξει περίοδος στην σχέση που θα σκεφτείτε "Χμ, κάτι δεν πάει καλά με το σεξ τελευταία".
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v