Έτσι θα πετύχεις καλύτερους οργασμούς

Οι καλύτερες συμβουλές για πιο έντονους και καλύτερους οργασμούς, σύμφωνα με τους ειδικούς.
Έτσι θα πετύχεις καλύτερους οργασμούς
Ο οργασμός αν και απαραίτητος μπορεί να γίνει δύσκολος ή ακόμα και μη εφικτός. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, τότε δες τι συνιστούν οι ειδικοί για να φτάσεις πιο εύκολα στο πολυπόθητο αποκορύφωμα της σεξουαλικής εμπειρίας.

Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου

Τα γεννητικά όργανα είναι γεμάτα με νευρικές απολήξεις, αλλά ορισμένα σημεία είναι πιο ευαίσθητα από άλλα. Η διέγερση του σωστού σημείου μπορεί να οδηγήσει σε έναν πιο έντονο οργασμό.

Πρώτο και καλύτερο το «σημείο C» των γυναικών ή αλλιώς η κλειτορίδα. Ίσως η δημοφιλέστερη ερωτογενής ζώνη, όσον αφορά τις νευρικές απολήξεις αλλά και την κατασκευή της, η οποία μπορεί να διεγερθεί με διάφορους τρόπους. Το σημείο C είναι η εξωτερική περιοχή της κλειτορίδας και έχει πολλές νευρικές απολήξεις αρκετά ευαίσθητες στο άγγιγμα. Επομένως, η διέγερσή του κατά τον αυνανισμό ή το σεξ μπορεί να έχει ένα ωραιότατο και έντονο αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε με το επίσης δημοφιλές σημείο G, το οποίο βρίσκεται μέσα στο κολπικό κανάλι. Κάποιοι ειδικοί αναφέρουν πως αυτή η διέγερση είναι απλώς μια άλλου τύπου κλειτοριδική. Συγκεκριμένα ο Mathis Kennington, σεξουαλικός θεραπευτής και συνιδρυτής του The Practice στο Ώστιν αναφέρει πως «η κλειτορίδα είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο νομίζουμε» και πως «συχνά οι γυναίκες που βιώνουν έναν οργασμό από το σημείο G στην πραγματικότητα αισθάνονται ένα διαφορετικό μέρος της κλειτορίδας τους να διεγείρεται μέσω της διείσδυσης».

Στους άντρες τώρα, το επονομαζόμενο σημείο P αναφέρεται στον γνωστό σε όλους προστάτη, που βρίσκεται κάτω από την ουροδόχο κύστη. Σε κάποιους άντρες, η διέγερση αυτής της περιοχής οδηγεί σε γρήγορους και εξαιρετικά έντονους οργασμούς. Όσον αφορά τώρα το «πότς γκένεν αυτό», οι ειδικοί αναφέρουν πως ο προστάτης μπορεί να ερεθιστεί σεξουαλικά με τη χρήση δαχτύλου «είτε απευθείας μέσω της εισαγωγής στον πρωκτό είτε μέσω του δέρματος, κάνοντας μασάζ στο χώρο μεταξύ των όρχεων και του πρωκτού».

Διαβάστε επίσης: Σημείο G: Οι μύθοι που (ακόμα) πιστεύετε 

Η επίδραση της επίγνωσης-συνειδητότητας

Mindfulness θα το δείτε να αναφέρεται εις την αγγλικήν και αφορά πολύ γενικά την επίγνωση που προκύπτει όταν επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε ένα αντικείμενο τι;. Η επαφή με τις αισθήσεις λοιπόν κατά τη διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσουμε την ευχαρίστηση που αντλούμε αλλά και την ένταση των οργασμών. Το σεξ άλλωστε επικεντρώνεται στις αισθήσεις.

Τάκα τάκα τάκα τάκα τάκα τάααα

Η τελειοποίηση της «τέχνης» του αυνανισμού μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερους και πιο συχνούς οργασμούς κατά τη διάρκεια του σεξ, αφού μέσα από την αυτοϊκανοποίηση μπορούμε να αναγνωρίσουμε τι είναι αυτό που μας ερεθίζει/διεγείρει περισσότερο.

Συχνά βέβαια, ο κόσμος θεωρεί πως αν κόψει τον αυνανισμό ή το πορνό, θα βελτιώσει τους οργασμούς. Ωστόσο, οι ειδικοί αναφέρουν πως δεν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του πορνό, του αυνανισμού και ενός καλύτερου οργασμού. Το πορνό επίσης δεν αποτελεί πάντα ρεαλιστική αναπαράσταση του σεξ ή του αυνανισμού, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς συνιστά μορφή ψυχαγωγίας και όχι «εκπαίδευσης».

Η Δρ. Jamea πάντως, δεν συνιστά το «κόψιμο» του αυνανισμού προς βελτίωση των οργασμών, αλλά προτείνει έναν πιο «εγκεφαλικό» αυνανισμό, ο οποίος δεν συνδέεται με το πορνό, αλλά εστιάζει στη σύνδεση με τις αισθήσεις και με το τι (μας) αρέσει.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες στάσεις για να αυνανιστείς (αν είσαι γυναίκα) 

Τα προκαταρκτικά που θα τον/την τρελάνουν

Τα προκαταρκτικά επεκτείνουν την σεξουαλική ένταση και μπορούν να προκαλέσουν εντονότερους οργασμούς, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Αυτά είναι γνωστά. Το ερωτικό παιχνίδι μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του χάσματος οργασμού για ετεροφυλόφιλους συντρόφους. Για παράδειγμα, οι άνδρες συνήθως τελειώνουν πριν από τις γυναίκες, κάτι που ενίοτε τερματίζει τη σεξουαλική εμπειρία. «Οι άνδρες συνήθως φτάνουν οργασμό σε 2 έως 10 λεπτά, ενώ οι γυναίκες χρειάζονται κατά μέσο όρο 15 έως 30 λεπτά», λέει η Jamea.

Και μπορεί οι ταυτόχρονοι οργασμοί να μην είναι πάντα ρεαλιστικοί, όμως η ίδια ενθαρρύνει και τους δύο συντρόφους να ενδιαφέρονται εξίσου για την ευχαρίστηση του άλλου κατά τη διάρκεια του σεξ. «Ο χρόνος που εστιάζουμε στην ευχαρίστηση του άλλου κατά τη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών είναι ένας τρόπος ενίσχυσης της ταυτόχρονης σεξουαλικής κορύφωσης», αναφέρει.

Ξέρεις από edging;

Πρόκειται για την πρακτική του να καθυστερείς τον οργασμό όσο περισσότερο μπορείς (μόνος ή με σύντροφο), μέχρι να φτάσεις σε οριακό σημείο και να αφήσεις το σώμα σου να βιώσει έναν ακόμα πιο έντονο οργασμό.

«Τόσο η απώλεια ελέγχου όσο και η διέγερση του πέους ενός άνδρα είτε από το στόμα είτε με το χέρι ξανά και ξανά, μπορεί να κάνει έναν οργασμό πολύ πιο έντονο», λέει ο Kennington. Η ίδια πρακτική, μάλιστα, μπορεί να ωφελήσει σημαντικά και τις γυναίκες.

Σε κάθε περίπτωση, η επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων είναι σημαντική κατά τη διάρκεια του edging, ώστε να ξέρουν πότε ο καθένας θα φτάσει σε οργασμό. Επίσης, είναι σημαντικό για τους συντρόφους να μιλήσουν για το χρονικό διάστημα που θέλουν να το συνεχίσουν κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό θα βοηθήσει και τους δύο να έχουν μια πιο ευχάριστη εμπειρία, με αντίστοιχες προσδοκίες.

Παιχνίδια ρόλων

Η συζήτηση γύρω από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις και η εφαρμογή τους, είναι ένας ωραιότατος τρόπος για βελτιώσουμε την ερωτική μας ζωή. «Το να συζητάμε για τις σεξουαλικές μας φαντασιώσεις βοηθά στην οικοδόμηση της επιθυμίας για τον/την σύντροφο», λέει ο Kennington, η οποίος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για πολύ καλό σεξ.

Διαβάστε επίσης: Οι πιο συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις

Με πληροφορίες από Insider.com
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v